Nevzdáváme to - nová burza bitcoinů

Re:Nevzdáváme to - nová burza bitcoinů
« Odpověď #510 kdy: 15. 01. 2014, 17:04:10 »
Je vůbec možný to dát takhle rychle do kupy a hlavně do ostrého provozu?
Vždyť takhle rychle nevznikne ani program na daňovou evidenci.
A chtěl bych vidět jak to mají právně všechno ošetřeno.

Demo aplikace byla za 14 dní. Ale je fakt, že to rozběhli na můj vkus moc rychle. Já jsem původně plánoval ostrému provozu dát tak tři možná čtyři měsíce. To bylo prý moc.

Docela mě mrzi ale i těší, že provozovatel se nezměnil. Trochu to dává za pravdu mému přesvědčení, že ten placeholder, ta firma tam napsaná nakonec nebyl placeholder, ale člověk, který to měl převzít. Zda zaplatil za práci ostatním mi není známo - mne tedy nikdo nezaplatil, a je dobře, že jsem odešel tak brzo, než být odejit po tom, co bych vyplácal moře energie na těch nejzásadnějších core věcech.

Takový projekt si člověk musí zorganizovat a zaplatit sám.

estebak

« Odpověď #511 kdy: 16. 01. 2014, 23:30:47 »
Trošku jsem to Paradogs,s.r.o. lustroval na or.justice.cz.
Zaujal mne předmět podnikání: "pořádání kulturních produkcí, zábav a provozování zařízení sloužících zábavě".
Já to teda tady dočetl jen do strany 17 a už mě to nějak bavit přestalo.

Novy

Nakej Franta Novak

« Odpověď #513 kdy: 25. 05. 2014, 20:01:26 »
Ach, deti jsou nepoucitelne. uz i BitStamp zacina podezrele zamerne protahovat withrawals. Nu, hodne stesti, mile deti.

« Odpověď #514 kdy: 25. 05. 2014, 21:54:40 »
Ach, deti jsou nepoucitelne. uz i BitStamp zacina podezrele zamerne protahovat withrawals. Nu, hodne stesti, mile deti.

A nechceš už jít s tou archeologií do (_!_) ?

Nakej Franta Novak

« Odpověď #515 kdy: 25. 05. 2014, 22:50:51 »

A nechceš už jít s tou archeologií do (_!_) ?

Proc? Je to stale aktualni tema a diskuze soudobych problemu Bitcoinu jen prospeje.

Lol Phirae

« Odpověď #516 kdy: 26. 05. 2014, 10:29:09 »
Tak když už tu mrtvolu zas někdo vytáhnul, tak aspoň něco vtipného - viry v blockchainu.

Please go to https://www.microsoft.com/security/portal/submit.aspx and submit a sample of the
suspected file(s). Please choose "Microsoft Security Essentials" in the product field.

Sadly the first option you gave won't work: "Samples must be less than 10MB", the blockchain is at 16.6GiB right now.

ROFL!!! ;D :D ;D :D ;D :D

Nakej Franta Novak

« Odpověď #517 kdy: 26. 05. 2014, 10:58:14 »
me by zajimalo, jak moc efektivni bude pouzivani BTC. Neexistuje zadna centralni regulace, napr kontrola ze pneumatiky musi splnovat urcite parametry, jinak je vyrobce nesmi prodavat protoze by byly nebezpecne (prehnane rychle se osoupe vzorek). Ruku na srdce, kolik beznych obcanu bude denne 12 hodin studovat reference na kdejakou BTC sluzbu, jestli to neni podezrela sluzba ktera okrada a jestli ji schvaluje komunita decek. Zkratka, treba broker musi mit licenci, pokud ji ma, ja netravim 12 hodin studiem jeho legitimity a rovnou se registruji. I kdyz, spolecnym cilem fanboyu BTC neni lepsi svet ale prisun hejlu, ktere budou moci beztrestne okradat, protoze vinika nelze dohledat a prokazatelnost je nulova. Moje penizky neuvidite.

Troll

« Odpověď #518 kdy: 26. 05. 2014, 11:52:14 »
Vážení návštěvnící, prosím nekrmte Trolla Nakej Franta Novak

petr

pičus

« Odpověď #520 kdy: 24. 12. 2014, 17:05:15 »
Koupim BTC, značka rychle.

Bitcoinir

« Odpověď #521 kdy: 24. 12. 2014, 19:24:45 »
Tak se neptej tady ale na bitcoinove burze. Bounce zpatky uz byl a support se zase zmenil na resistance. Proc ted? Spadne to ke 300 a pak zas klasika kolecko 270, 250, vystrel k 285 a opet placani se tesne pod 300. Zajem opada.

nový milan

« Odpověď #522 kdy: 18. 07. 2016, 14:02:05 »
Minulý týden jsem koupil 2 BTC, obchod proběhl v naprostém pořádku a bez problémů, jen bych nedoporučoval zásadně firmě poskytovat jakékoli údaje, protože firma je pak bez okolků předá dál jako  v mém případě, kde mé telefonní číslo předala třetí osobě.

« Odpověď #523 kdy: 28. 10. 2021, 10:30:42 »
Ahoj! to je to, o čem je bezpečnost obchodování s kryptoměnami, ale může nastat nepříjemný okamžik.
V okamžiku provedení transakce se může stát, že příjemce bude mít problémy s IP/VPN nebo s jinými síťovými záležitostmi a v tu chvíli dojde ke ztrátě prostředků odeslaných po drátě.
Z tohoto důvodu se obávám tématu kryptoměnových transakcí. :-[

« Odpověď #524 kdy: 28. 10. 2021, 10:40:35 »
Ahoj! to je to, o čem je bezpečnost obchodování s kryptoměnami, ale může nastat nepříjemný okamžik.
V okamžiku provedení transakce se může stát, že příjemce bude mít problémy s IP/VPN nebo s jinými síťovými záležitostmi a v tu chvíli dojde ke ztrátě prostředků odeslaných po drátě.
Z tohoto důvodu se obávám tématu kryptoměnových transakcí. :-[
Takhle to nefunguje. Zkus si najít na Youtube nebo někde jinde nějaký intro pro začátečníky o tom, jak funguje blockchain. Žádný takovýhle riziko tam totiž vůbec není, z principu.