Je to verze IE 6. Explorer normálně nepoužívám takže neaktualizuju a Firefox mi stačí to co mám. Lidi sice říkaj že 3.6 je stará, jenže z hlediska časového to není až tak úplně pravda. Tu 3.6 jsem instaloval před pár lety a ten vývoj jde strašně rychle, tak nevím co bych měl pořád aktualizovat. Nejvíc mě totiž štve že si nainstaluješ novou verzi a ta pak nebude fungovat tak spolehlivě jako ta stará verze apod. Takže nejsem příznivec změn, hlavně těch designových.
Z mého pohledu je ta stránka celá nepovedená a nefunkční. Především jsem nenašel jak děláš ty kulaté rohy, žádné obrázky tam nejsou, takže si asi použil nějakou vlastnost která vytváří kulaté rohy v CSS. Ale tato vlastnost nefunguje na starších prohlížečích. Taktéž není vidět to zelené menu, což je divné, ani text není vidět. Dej si tam popisky k těm odkazům protože tak člověk nevím na co má kliknout.
.services ul li {
background: none repeat scroll 0 0 #FFFFFF;
display:inline-block:
}
Je nesmysl. Když nepoužíváš pozadí tak co chceš skrolovat a opakovat?
Spíš
.services ul li {
background-color:#FFFFFF;
display:block;
}
Všechno dát do blocků s pevně nastavenou výškou/šířkou, tak, aby ty prvky floatovaly doleva. Hlavně li. Díky tomu, že li nefloatují tak to IE hází jak kdyby tam bylo nějaké zalomení
tedy vidím
div
ul
- li
- li
- li
- li
- li
/ul
/div
místo
div ul li li li li li /ul
/div
Z tvého obrázku to vypadá jak kdyby menubar ul mělo nějaký obrázek na pozadí, ale ten obrázek jsem tam nenašel.