Jakou TV?

PetrV

Re:Jakou TV?
« Odpověď #15 kdy: 21. 11. 2013, 17:48:22 »
Tohle by možná taky mohlo mít jistou váhu při rozhodování :)
http://www.root.cz/zpravicky/televize-lg-sleduji-uzivatele-a-posilaji-informace-do-internetu/

« Odpověď #16 kdy: 21. 11. 2013, 19:40:16 »
Pravda, prvni naladeni a serazeni je opruz, nicmene seradite jednou, pak ulozite na usb flashku a kdykoliv je potreba znovu proladit (to snad jedine nahodou, kdyz se daji ladit jednotlive frekvence zvlast), tak obnovite z flashky, pohoda.
To uložení na flashku je killer feature. Ještě tak, kdyby k tomu byl editační software pro PC :)

technomaniak

« Odpověď #17 kdy: 21. 11. 2013, 21:08:29 »
2Ondřej Caletka : samozřejmě, že lze .... pan google našel, nejsem na notasu a tak si nepamatuji jeho název, tak často ho nepoužívám.

Jinak plně souhlasím s Ondřejem( neznám ho ) mám taky LED LG sS2 a CI modul Irdeto vč. Skylink karty. Někdy se to sekne a pár sekund TV nefunguje.

Editace programů je k pláči :'(, to prostě nejde + navíc Skylink( s dvěma parabolami 23,5° a 19,2°) často mění frekvence(kre**ni) takže jsem to stále dříve musel mazat a všechno editovat(cca 2 hodiny , ). Těd už to dělám přes editační program a přes flashku to nahraji zpět do TV. Navíc se pořádně už nedá ani hacknout, klíčové tajné menu jsou totálně zablokované, telnetem se na ten linux nedá připojit přes LAN a COM port. Dále nedomyšlený upgrade kodeků. Což znamená, že za takových 10 let už člověk nepřehraje vůbec žádný film jenž bude mít kodeky z té budoucí doby. Internet(Prohlížeč) je pomalý, mám v TV tak pomalý procesor že cca 70-80% mi zabírá jenom dekodování programů. Jinak DLNA funguje ovšem takové 4GB filmy přes wi-fi fakt neprojdou.
Stále ještě nepodporuje Javu. Sice přes internet funguje upgrade firmware ale neexistuje prakticky možnost přejít na nové verze OS daných TV.

Ovšem pro normálního uživatele má slušný obraz. Pokud člověk do toho nebude štourat ( např. http://www.lg-hack.info/, http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/Wiki_index ) pak ty LG ty zase tak špatné nejsou.

Osobně s ním mám rozporuplné dojmy. Na jednu stranu to není špatná TV ale ty SMART funkce jsou totálně debilně vymyšlené. Ti jihokorejci jsou to prostě tupí asiaté. Na elektroniku jsou to machři a prostě programování,logika a předvídavost technologického vývoje je rovné NULE.

JSOB

« Odpověď #18 kdy: 22. 11. 2013, 10:25:37 »
Co říkáte na  50" Sony Bravia KDL-50W656 ?
Mi je jedno jaká ta bude značka, ale láká mě i S2 tuner :)

Za me od Sony uz nic. Kopil jsem skoro pred 4 rokama jednu asi z prvnich s ethernetem. Nemeli tam moc vyuziti ale na ifolince mi rikali jakou maji s touhle televizi plany a jak v pristich  firmwarech najde ethernet uplatneni. A vono prd. Nerikam ze to neni kvalitni ale toto me nakrklo. Dal jsem za to o cca 3000kc vic nez za srovnatelneho Samsunga. Bracha ma Samsunga se Smartem a velka spokojenost.

Jirka

« Odpověď #19 kdy: 23. 01. 2014, 18:37:58 »
Dodbrý den.Zvažuji koupi nové TV.Rozhoduji se mezi:Sony Bravia KDL-42W805 , Philips 40PFL8008S a LG 42LM860V.Která je dle vás nej..?
LG má nejlepší ovládnání a chození v menu ,sony že nic moc pozorovací úhly a že nic moc a ovládání.Philips má nej obraz v nizké kvalitě videí ale nepřehraje flash a ovládní tv taký nic moc prý.
Nebo jestli je lepší jiná tv kolem 21 000kč?
Díky za rady.

Lol Phirae

« Odpověď #20 kdy: 23. 01. 2014, 19:00:47 »
Dodbrý den.Zvažuji koupi nové TV.Rozhoduji se mezi:Sony Bravia KDL-42W805 , Philips 40PFL8008S a LG 42LM860V.Která je dle vás nej..?

Od Sony zásadně nikdy nic nekupuju.

Jenda

« Odpověď #21 kdy: 23. 01. 2014, 23:21:28 »

Od Sony zásadně nikdy nic nekupuju.
Od LG taky ne. A co se vytáhne na Philips? :)

http://boingboing.net/2013/11/19/lg-tv-phones-home-with-your-vi.html

Jirka

« Odpověď #22 kdy: 26. 01. 2014, 10:03:18 »
Ještě zvažuji tuto:Panasonic TX-L47ET60E..

JmJ

• 333
    • Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 26. 01. 2014, 11:31:43 »
Ještě zvažuji tuto:Panasonic TX-L47ET60E..

Nejake panasonic mam, hraje to, da se to ovladat, a za dva roky se to nepokazilo :-) .