Bitcash.cz hacknut

unsun

Re:Bitcash.cz hacknut
« Odpověď #75 kdy: 13. 11. 2013, 12:04:14 »
nemate nekdo nove info? na fb nic noveho a na bitcash.cz stale stejna informace...

Lol Phirae

« Odpověď #76 kdy: 13. 11. 2013, 12:11:19 »
nemate nekdo nove info?

Ne.

a na bitcash.cz stale stejna informace...

Způsob "komunikace" jen dále ilustruje, co byl dotyčný provozovatel za tydýta.

P.S. Každopádně neuvidíš zpět ani ň, takže šetrně sděl své drahé polovičce, že vánoce nebudou nic moc. :-P

unsun

« Odpověď #77 kdy: 13. 11. 2013, 12:27:07 »
1btc / 400$ (mtgox)

« Odpověď #78 kdy: 13. 11. 2013, 13:03:38 »
Co se tyce novych informaci o moznych pachatelich, doporucuju sledovat komentare uzivatelu na https://www.facebook.com/Bitcash.cz.kradez.nebo.podvod

死神

• 159
    • Zobrazit profil
« Odpověď #79 kdy: 13. 11. 2013, 14:23:28 »
Pokud to měl jako OSVČ tak nekomunikuje třeba proto, že se snaží o insolvenci, což mu zamítnou. Ovšem ti jenž ta měli peníze budou mít asi dost smůlu. Už vidím majitele domény a služby jak mu v účtárne strhávaji na exekuce. A máte vůbec jeho bydliště?  Aby se mezitím "nepřestěhoval" na nejbližší radnici.

Prošustrovat někomu pytel bitcoinů je stejně závažné, jako mu prošustrovat pytel víček od coca coly. Zapomeňte na bitcony, jsou v trapu a z majitele bitcash.cz nedostanete ani halíř.

P_V

• 227
    • Zobrazit profil
« Odpověď #80 kdy: 13. 11. 2013, 15:28:12 »
Prošustrovat někomu pytel bitcoinů je stejně závažné, jako mu prošustrovat pytel víček od coca coly. Zapomeňte na bitcony, jsou v trapu a z majitele bitcash.cz nedostanete ani halíř.
Kde mi za špunt zaplatí 400$?

gg

« Odpověď #81 kdy: 13. 11. 2013, 15:38:52 »
Já koupím zlatý špunt za 400$

PANKapitanRUM

« Odpověď #82 kdy: 13. 11. 2013, 22:01:43 »
Já koupím zlatý špunt za 400$

Dvougramový zlatý špunt ti rád za 400$ prodám ::)

Tom Liberec

« Odpověď #83 kdy: 13. 11. 2013, 23:47:12 »
400 $ za 2 gramy investičního zlata ? V jednu chvíli zlatnictví nestihali přeceňovat cetky. Gram zlata ve šperku stál tehdy 2000 Kč. Je to jina kvalita ale estejne.

死神

• 159
    • Zobrazit profil
« Odpověď #84 kdy: 14. 11. 2013, 09:28:08 »

To je v tomhle případě naprosto irelevantní.

Jenda

« Odpověď #85 kdy: 14. 11. 2013, 13:08:23 »

To je v tomhle případě naprosto irelevantní.
OK, řekněme:
Citace: Jenda date=1384430864
Prošustrovat někomu pytel bitcoinů je stejně závažné, jako mu prošustrovat balíček stodolarových bankovek.
Souhlasíš s tímto tvrzením? Pokud ne, proč?

bekheir

« Odpověď #86 kdy: 14. 11. 2013, 18:15:40 »
nesuhlasim s nim, pretoze..

ano, aj dolar funguje len na tom, ze dost ludi veri, ze si aj v buducnosti za neho nieco kupi... lenze na to, aby sa dolar potopil je potrebna dost velka vonkajsia sila (on dolar je pritom este aj blby priklad, pretoze jeho kurz ako-tak drzi to ze je hlavnou rezervnou menou a obchoduje sa nim dost velky objem ropy + na ropu naviazany plyn)..

cely bitcoin ale aj teraz v dobe sialenstva ma objem vyjadreny v dolaroch niekde na urovni akej? radovo miliardy dolarov? na spustenie paniky staci pomerne maly kapital a vediet co s nim. to u dolara (€, to je fuk) je to tazsie.. ved aj vseobecny strach a "kriza" pohla dolarovymi ekonomikami maximalne o percenta (co je dost, ale pozri sa len na vykyv u bitcoinu, desiatky percent za den).

Tom Liberec

« Odpověď #87 kdy: 14. 11. 2013, 20:14:12 »
Nejde podle mne jenom o kvalitu,  tedy známost a rozšíření měny.  Jde spíše o to, kdo a na základe jake licence a na základe jakych zákonů se o ty peníze staral. Pokud budou dolary elektronicky svěřeny nekomu bez bankovní licence, či dokonce pořádne smlouvy bude to u soudu take dost náročne.

Ten komu by svěřeny bitcoiny, vystupoval jako fyzicka nebo pravnicka osoba?

Na základe čeho se staral o cizí peníze?

Jenda

« Odpověď #88 kdy: 14. 11. 2013, 22:23:29 »
cely bitcoin ale aj teraz v dobe sialenstva ma objem vyjadreny v dolaroch niekde na urovni akej? radovo miliardy dolarov?
A kvůli tomu nevadí, když je někomu ukradnu?!
Na základe čeho se staral o cizí peníze?
Lidi mu je prostě poslali.

kurka

« Odpověď #89 kdy: 14. 11. 2013, 22:44:34 »
Carlos zavřel grower ...vyčoroval peněženky a dělá ze všech trubky...pak ,že marihuana gumuje mozky :)