Umí někdo s Pythonem?

Pavel.Zly

Umí někdo s Pythonem?
« kdy: 01. 11. 2013, 20:22:14 »
Dobrý večer, hledám někoho, kdo umí dobře s pythonem nebo se v něm aspoň trochu vyzná a baví ho, zájemci pište na e-mail nebo skype: pajzlnator. Děkuji.
« Poslední změna: 02. 11. 2013, 10:43:33 od Petr Krčmář »

Pavel.Zly

Re:Umí někdo s pythonem?
« Odpověď #1 kdy: 01. 11. 2013, 20:24:24 »
potřebuji pomoct, klidně i třeba vezmu člověka do firmy, nejlépe nějaký studentík :)

Dominik Janků

Re:Umí někdo s Pythonem?
« Odpověď #2 kdy: 02. 11. 2013, 15:43:10 »
Obávám se, že slovem "studentík" moc rozumných lidí neoslovíte.

eMko

• 456
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 02. 11. 2013, 19:01:42 »
Hlavně "studentíci" obecně:

- buď při studiu makají => mají zkušenosti z praxe => mohli by pomoct; ale nebudou reagovat na inzerát "studentík"
- nebo nepracují => nemají zkušenosti z praxe => je malá šance, že by nějak zvlášť pomohli; ale na inzerát "studentík" rádi zereagují

Když někdo chce najmout "studentíka", je potřeba si uvědomit, že nenajímá člověka se znalostmi, ale někoho, kdo hledá praxi ("střetnutí se s realitou") a "méně náročnou" práci, při které si sáhne v reálném prostředí na reálný projekt. Samozřejmě pod dozorem a takový charakter práce, při kterém neudělá v projektu bordel.

Croul

« Odpověď #4 kdy: 03. 11. 2013, 20:06:38 »
Hlavně "studentíci" obecně:

- buď při studiu makají => mají zkušenosti z praxe => mohli by pomoct; ale nebudou reagovat na inzerát "studentík"
- nebo nepracují => nemají zkušenosti z praxe => je malá šance, že by nějak zvlášť pomohli; ale na inzerát "studentík" rádi zereagují

Když někdo chce najmout "studentíka", je potřeba si uvědomit, že nenajímá člověka se znalostmi, ale někoho, kdo hledá praxi ("střetnutí se s realitou") a "méně náročnou" práci, při které si sáhne v reálném prostředí na reálný projekt. Samozřejmě pod dozorem a takový charakter práce, při kterém neudělá v projektu bordel.

Souhlasím. Já jsem ten první případ a inzeráty se "studentíkama" nečtu. Evokuje to ve mě, že nejde o kvalitu a hlavním cílem je ušetřit.