Zdravim!
Mejme aplikaci, rikejme ji treba icedtea-web... Ta ma nativniho klienta jako NPAPI plugin v C++, a dalsiho klienta v jave. Prunik funkci klientu je 0, a casto to funguje tak ze dokonce C++ cast pousti tu javovskou, komunikace prez pajpy, a javovska casto bezi sama. Logovani celeho projektu je hruza, ale pracuje se na tom
Rad bych do toho dodelal linux-like logovacy backend, aby kazdy linuxak, kdyz mu to spadne, a on koukne "do loguu", aby tam ty chybycky mel. Priapdne kdyz pisne adminovy ze mu to nejede, tak aby i admin se nekam mohl kouknout a ty chyby videt (muze mit nastavenou globalni politiku).
Kdyz jsem nad ficurkou zacal dumat, zjistil jsem, ze vlastne ani nevim kam by to logovat melo. Puvodne jsem si to predstavoval jako soubory ve /varl/log/icedtea-web/$USER/konkretni-rotovnay-log-soubor(y) - tam by se mohl kouknout admin i (pouze opravneny) uzivatel. Ohledne tohodle pristupu uz jen tolik ze nevim jak do nej zapsat spravne (z obou java i C casti). Ohledne fylozofie... nekolik lidi me zdrbalo ze takhle se to nedela. Tak shanim nazory jak se to teda DNES

) dela.