FELak: To s tim dodelanym Bc. na strojarne + predmety z FELu me uz taky napadlo, minimalne by to bylo mnohem snazsi s byrokratickeho hlediska nez prestup, ale nejsem si zas jisty jak bych to zvladal na dejme tomu te robotice. Kdysi jsem mluvil s jednou slecnou, ktera ji dela uz v Ing. a rikala, ze tezsi studium snad neni.. A navic nevim, jak by pusobilo na zamestnavatele Bc - strojarna, Ing. Elektro Ale diky za nazor
Moc riesis veci, ktoré este niesu.
Cela výška je aj tak v podstate len o tom, ci si schopny a ochotny učiť sa kvantum veci, ktore ani viac menej nebudes nikdy potrebovat.
Strojarina je pekny odbor a ak ta nebavi tak dotiahni bc a na ing chod na fel. Ani by som neriesil predmety atd, skor by som sa na studijnom informoval ci
a ako je to mozne. Potom by si videl dalej, ci to zmysel ma.
Ale samotná vyska ta aj tak nejako do zivota nepripravy. Dolezite je riešiť popri skole nieco naviac, co ta motivuje a posuva. Skusit to a zistit ci to zmysel
ma alebo nie. A potom sa ukaze čo dalej.
Btw. to s tymi titulmi inak ako pozitivne zapôsobiť nemôže.
Este na koniec dodam: je mi jasne ze ide o tvoju buducnost atd, ale zbytocne tomu neobetuj vela casu a pozornosti. Stale je to len skola a papier