Přesměrování router na vstupní stránku

therosi

Přesměrování router na vstupní stránku
« kdy: 15. 10. 2013, 15:31:37 »
Zdravím,

na router typu TP-LINK TL-WR741ND jsem nahrál SW DD-WRT, ale nedaří se mi najít konfiguraci tohoto typu: Při připojení na wifi za zapnutí prohlížeče potřebuji aby došlo k automatickému přesměrování na stránku www.xy.cz a následně je možné, aby URL byla změněna dle libosti. Po znovuzapnutí prohlížeče, chci aby, zase došlo k přesměrování na www.xy.cz popřípadě po nějaké době, kdyby to nedokázalo rozpoznat. Nepotřebuji žádné přihlášení, zabezpečení ani nic podobného, jen prosté přesměrování na uvodní stránku.

Prosím o radu,ty kdo to jíž dělali, nebo ty, kteří mají více zkušenosti, děkuji

j

Re:Přesměrování router na vstupní stránku
« Odpověď #1 kdy: 15. 10. 2013, 15:53:51 »
1) nac to potrebujes? Je to nesmysl ... taky sem to kdysi resil, pokud chces okoli dat free net, tak se na to vy...
2) trebas ... iptables ... jednoduse na forwardu udelas presmerovani na IP:port pro prichozi traffic na port 80 (na https bych se vybod uplne), ten presmerujes na svuj srv. A pred to vlozis chain, do kteryho budes na zaklade navstevy ty stranky vkladat pravidlo na IP/mac/..., ktery tam bude trebas hodinu.

Re:Přesměrování router na vstupní stránku
« Odpověď #2 kdy: 15. 10. 2013, 16:05:32 »
To se jmenuje captive portal a už jsem tu vysvětlovat, proč je to ošklivá a nepěkná věc.