tym par prispevkom dakujem, kupim si macbook air 13" s klasickym displayom. Mozno neviem docenit retinu ale asi 12 hodin vydrze je pre mna klucovejsich. Neplanujem si tam instalovat nejaky virtual. Ked nieco take potrebujem, sadnem k riadnemu PC. Eclipse ani Netbeans nikde nemam a nechcem. Odkedy som vyskusal IntelijIdea tak to je nebe a dudy. Defacto chcem system, na ktory sa mozem spolahnut s pohodlnym hw. Macbook Pro uz je tazky. Diki aj za informaciu, ze OS X ma na disku nejakych 10 GB. Teda s 128 GB SSD a externym diskom si krasne vystacim. Niekto mi odporucal si rozsirit RAM na 8 GB. Hm, to ma vcelku prekvapilo. Sice na desktope doma mam 12 GB ale na pracovnom notebooku si uplne vklude vystacim so 4 GB pri Win8.
Asi to nema vyznam, ale do buducnosti by som Vas poprosil, skuste sa drzat nadpisu a prveho prispevku, a nie diskutovat medzi sebou o veciach, ktore tazatela vacsinou absolutne nezaujimaju. Chodte do hospody alebo kde a tam si rieste medzi sebou co chcete.
Pre funkcny bezproblemovy system, ktory ma nebude frustrovat, sa nemam dobrovolne problem vzdat slobody a fakt som to forum nezalozil preto, aby som tu niekde riesil nejaku cenu Apple. Su to moje prachy a moj cas. Aj telefon by som si kupil BlackBerry Z10 ale nekupim, lebo mi pride velky. Skoda, ze nie su mensie. Neriesim, kolko BlackBerry stoji. Keby bol mensi, idem a kupim si ho.
Ja som defacto uplne bezny uzivatel PC len viem programovat a milujem silu shellu. Este ak mozete napisat, ake mate skusenosti s MacBook Air. Predpokladam, ze nehreje a je tichy.