E-mailový klient s chováním Gmailu

E-mailový klient s chováním Gmailu
« kdy: 09. 10. 2013, 16:01:12 »
Ahoj, uz dlouho shanim e-mailovy klient, ktery bude umet zobrazovat zpravy v konverzacich, jako to ma webovy Gmail. Kdyby byl multiplatformni budu rad, ale staci mi Linux.

Ve vetsine programu je zobrazeni "podle vlaken", ale neni to jako konverzace v Gmailu. Nechci se porad prepinat mezi dorucenou a odeslanou postou abych si mohl precist celou konverzaci.

Zkousel jsem Thunderbird. Vlaknove zobrazeni je nepouzitelne. po instalaci pluginu Thunderbird Conversations to stale neni ono. Je to takove nasilne pridane a nezapada to do Thunderbirdu.

Pro Evolution jsem nenasel vubec nic. Na nem se mi nejvic libi vestaveny kalendar a jeho integrace s Ubuntu.

Nejvic se mi libi Geary. Konverzace vypadaji presne jako v Gmailu!
Jenze jinak neumi vubec nic :-( Neni mozne ani nastavit S/MIME podpis. To muzu zustat u weboveho Gmailu. Jedina vyhoda je, ze na rozdil od weboveho Gmailu si nemusim kazdy mesic zvykat na novy vzhled.

Znate nejaky pouzitelny mail klient, ktery umi zobrazovat konverzace v Gmail stylu a umi S/MIME elektoronicky podpis?
« Poslední změna: 09. 10. 2013, 23:53:36 od Petr Krčmář »
"Kdo v zájmu bezpečí obětuje část své svobody, v konečném důsledku přijde o svobodu i svou bezpečnost."

j.

Re:E-mailovy klient s konverzacnim zobrazenim jako Gmail
« Odpověď #1 kdy: 09. 10. 2013, 19:29:51 »
Kmail, resp. kontakt.