Na některých stránkách se nenačítají obrázky

Na některých stránkách se nenačítají obrázky
« kdy: 23. 07. 2010, 12:20:35 »
Ahoj, mám problém s načítavaním obrázkov na niektorých adresách (youtube, facebook, chess.com yahoo, (vsetko ostatne ide normalne)), v týchto stránkach sa mi v akomkolvek prhliadavaci (FF, opera) nezobrazuju ziadne obrazky (len formulare a cisty text). V informaciach o stranke, v kolonke media, tie obrazky existuju, ale s poznamkou "nie je vo vyrovnavacej pamati". Uz som skusal vselico, vymazat komplet nastavenia FF v .mozilla, dokonca ani na live usb ubuntu ich nechce nacitat. Ale problem so sietou to (asi) nebude, kedze ostatnym uzivatelom siete to ide normalne.
« Poslední změna: 23. 07. 2010, 14:47:09 od Petr Krčmář »

Deafboy2v1

Re: Na některých stránkách se nenačítají obrázky
« Odpověď #1 kdy: 24. 07. 2010, 20:59:13 »
Mne sa zase nekorektne zobrazuju obrazky na notebooku vo firefoxe na root.cz :P
Vyzeraju ako keby som priblizil celu stranku cez ctrl+scroll up, pritom velkost je v skutocnosti povodna.

Co sa tyka tvojho problemu... na akej sieti konkretne si? akeho mas providera / kto spravuje lokalnu siet na ktorej si? Nespravil si z teba niekto len srandu?

Jenda

« Odpověď #2 kdy: 24. 07. 2010, 23:52:24 »
Zjisti URL obrázku, zkus ho stáhnout wgetem, zkus pustit traceroute na ten server.

aaa

« Odpověď #3 kdy: 26. 07. 2010, 14:17:04 »
nemas nejaky ad blocker?
pripadne sa pozri do suboru /etc/hosts (linux) prip. C:\windows\system32\drivers\etc\hosts ci nahodou nemas pre tie servery adresu 127.0.0.1 ;-)

Radovan Vašíček

« Odpověď #4 kdy: 29. 08. 2010, 21:29:06 »
mám podobný problém viz http://www.abclinuxu.cz/poradna/linux/show/312935, zatím jsem řešení nenašel ...