Systém pro otce podobný Win XP

Stalin

Re:Systém pro otce podobný Win XP
« Odpověď #30 kdy: 26. 08. 2013, 22:36:07 »
Takze v podstate priznavas, ze sa jedna o omalovanky a ulozenie hesla pre wifi.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #31 kdy: 27. 08. 2013, 07:31:49 »
Takze v podstate priznavas, ze sa jedna o omalovanky a ulozenie hesla pre wifi.

Ano i omalovánkama se zabívám, protože prostředí, ve kterém pracuji se mi musí líbit, ale také mi musí fungovat Open SSH, Samba, VNC, Cron, Rsync aj. To se samo nenastaví ... Takže desktop ladím pro své potřeby. Není to žádné click, click a hotovo. Ale to duté hlavy nepochopí a pořád budou mlýt nesmysly.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 27. 08. 2013, 13:41:07 »
To mas tezke, Tygre. Nekteri lide se nedokazi prenest prez fakt, ze ke svym Widlim dostali na vyber cele jedno graficke prosredi, obcas treba s jakousi classical theme z doby Widli 98 jako alternativu.

Stalin

« Odpověď #33 kdy: 27. 08. 2013, 22:13:23 »
Takze vlastne nastavujes spominane programy. Byt plnohodnotnym ladicom operacneho systemu nemusi byt tak tazke, ako by si jeden myslel. Ladeniu zdar.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #34 kdy: 27. 08. 2013, 22:27:24 »
Takze vlastne nastavujes spominane programy. Byt plnohodnotnym ladicom operacneho systemu nemusi byt tak tazke, ako by si jeden myslel. Ladeniu zdar.

Překrucuješ fakta, psal jsem o ladění desktopu a nikoliv operačního systému, v tom je celkem dost velký rozdíl. Inu rudej Stalin a pravda je neskutečně daleko!

Stalin

« Odpověď #35 kdy: 27. 08. 2013, 22:31:38 »
Desktop? Zasa sme pri pozadi? Alebo si snad myslel celu bednu?

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #36 kdy: 27. 08. 2013, 22:58:41 »
<KONEC DISKUZE> Máš pravdu, zase jsme u pozadí, protože přesně tam tě mám. </KONEC DISKUZE>

Desktop? Zasa sme pri pozadi? Alebo si snad myslel celu bednu?

Stalin

« Odpověď #37 kdy: 27. 08. 2013, 23:04:24 »
Sudiac podla tvojich utocnych reakcii ti az taky ukradnuty nie som. Nech ti je odpustene.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #38 kdy: 28. 08. 2013, 01:13:05 »
Staline, jdi do zakonceni zazivciho traktu. Jestli chces akorat trolovat a nemas jinak co rici, jdi na nejaky server, ktery se na troly specializuje.

Stalin

« Odpověď #39 kdy: 28. 08. 2013, 17:24:59 »
Zacinam mat pochybnosti, ze vy dvaja ste bud siamske dvojcata alebo ta ista osoba. Kazdopadne by ma zaujimalo odkial prameni vase nutkanie posielat ludi do analu, jedna sa o nejake traumy z detstva, pripadne nenaplnene tuzby?

Oba medvědi

« Odpověď #40 kdy: 28. 08. 2013, 18:19:59 »
Když už tu uvádíte takové OS jako je ReactOS, tak tady jich máte 10 kousků v přehledu: http://royal.pingdom.com/2008/09/26/10-amazingly-alternative-operating-systems-and-what-they-could-mean-for-the-future/ Používat bych však nechtěl ani jeden. A pro otce by to byla dobrá pomsta!

to už spíš raději TempleOS

http://www.templeos.org/

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #41 kdy: 28. 08. 2013, 21:12:03 »

to už spíš raději TempleOS

http://www.templeos.org/

Pokud je to dobře napsané, tak by to nemělo mít problémy se stabilitou. Navíc se nemusí řešit takové kraviny, jak ovladače grafiky ...  ;D

SUK

« Odpověď #42 kdy: 16. 09. 2013, 13:57:59 »
Hoj!

Diky za vsechny vase rady, tak v pulce druhe stranky jsem se zasekl a dotahl system behem asi 4 veceru (~ 20 hodin prace) do nejakyho stavu. Zvolil jsem teda Arch, protoze ho relativne dobre znam. Jako desktop mate (zkousel jsem i cinnamon, ale to se kouslo uplne ihned) s tim luna/winxp themem. Jedinej problem je grafika, ktera je fakt zbrzdena (x1050 k tomu duvod nema), to jeste musim vyzkoumat proc.

Zatim tedy dekuji a nehadejte se vo blbostech ;)

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #43 kdy: 16. 09. 2013, 14:39:06 »
SUK: x1050 je ATI, že jo? Tak to možná budeš bojovat s větrným mlýnem - já osobně nikdy ATI/AMD grafiku v Linuxu pořádně nerozběhal. Videa v pohodě, 3D výkon naprd. Možná se Ti povede jí rozchodit, jsou mi známý případy, kdy jela v pohodě. Mně ale nikdy.

SUK

« Odpověď #44 kdy: 17. 09. 2013, 10:14:11 »
Pavouk: jojo, to ja vim :) Ja jsem s ATi bojoval hodne dlouhou bitvu i na windows. Skoda, ze neexistuje nejaky "extrakt grafiky" z i7 a podobne - mam to v notebooku a pro "kancl" to staci + se na tom daji paradne hrat hry i na fullHD (Killing Floor, Half Life)