Jak vrátit applet do panelu?

MaBo

Jak vrátit applet do panelu?
« kdy: 23. 07. 2013, 23:42:05 »
Dobrý den, používám nejnovější xubuntu a omylem jsem si smazal z panelu původní applet ovládání hlasitosti audia. Odkud je možné získat ho zpět a jak ho nahrát zpět do panelu? Díky za odpovědi.

« Poslední změna: 24. 07. 2013, 09:23:23 od Petr Krčmář »

Re:Jak vrátit applet do panelu?
« Odpověď #1 kdy: 24. 07. 2013, 09:25:11 »
Zásadnější než Xubuntu je v tomto případě použité desktopové prostředí, což bude Xfce. Stačí kliknout pravým na panel, vybrat podmenu Panel a v něm „+ Přidat nové položky“. Objeví se dialog se všemi dostupnými (nainstalovanými) applety, které je možné do panelu přidat. Netuším, který bude ten správný/původní, ale není problém jich vyzkoušet víc. Mažou se zase pravým a „- Odstranit“.

MaBo

« Odpověď #2 kdy: 24. 07. 2013, 10:14:52 »
Díky za odpověď. Problém je v tom, že tohle jsem už zkoušel a zjistil jsem, že ten applet tam prostě nemám. Dá se to odněkud stáhnout?

« Odpověď #3 kdy: 24. 07. 2013, 10:36:59 »
Ano, nainstaluj si balíček xfce4-mixer. V něm ten applet je. Ovšem asi to nebude ten, který jsi tam měl předtím. Čert ví, co to bylo. Jestli něco z PulseAudio? Netuším, to musí poradit vyloženě někdo s Xubuntu. Já mám Xfce, ale na Debianu.

MaBo

« Odpověď #4 kdy: 24. 07. 2013, 10:48:39 »
Ano, myslím, že to bylo s PulseAudio. Dám tam to, co mi radíš. A díky za trpělivost.