No napriek tomu, že takto položenú otázku som mal veľký problém pochopiť, som sa odhodlal odpovedať:
Predpoklad o tvojej situácii:
- Máš niekde zaplatený web hosting a dns hosting
- Rad by si presmeroval DNS záznam zdravotnickeforum.sk na 158.255.26.55:40040.
No musím ťa sklamať, keďže DNS poskytuje preklad záznamov len na úrovni IP adries a TCP a UDP adresách nič nevie.
Čiže DNS určite nie je riešenie. Čo môžeš urobiť je riešenia na vyšších vrstvách:
1. Rozbehnúť Apache na porte 80 serveru 158.255.26.55 a potom bez problémov presmerovať DNS záznam na túto IP adresu. Pokiaľ potrebuješ aby na tom istom porte fungovalo viac domén, použi NameVirtualHost.
2. Presmerovať DNS záznam na IP adresu nejakého servera kde na porte 80 beží reverzný HTTP proxy server ktorý vie na základe "Host" hlavičky v HTTP/1.1 požiadavke, transparentne posunúť požiadavku na 158.255.26.55:40040. Samozrejme treba rátať z exta réžiou proxy servera. A netuším či niečo také websupport poskytuje.
3. Neviem či je to prakticky možné, ale teoreticky by som si vedel predstaviť iný low level proxy, ktoré na základe Host hlavičky v HTTP dokáže forwardovať TCP spojenie priamo na iný server (niečo ako DNAT ale trosku na vyssej urovni).