Ja bych to ani tak nevidel na chybu Shellu jak samotneho autora VPS. Rozhodne bych se nespokojil s nazorem "Jeee, smazali me VPS a jak pouzil webshell", co kdyz je to souhra nahod? Keyloger, spatne zabazpecene VPS (absence denyhosts atd).
Tomáši, připadá mi to trochu jako OT. Se servery už nějakou dobu pracuji a toto se mi stalo prvně, je to druhý den na to co jsem použil tento shell, to je ložená nápověda, není? Ano, čistě teoreticky tady zbývá procentní šance že to byl nezávislý útok, ovšem je zanedbatelně nízká... Udělal jsem prostě školáckou chybu a dostatečně za ni zaplatil. Nechápu jak může poskytovatel vps za mnou vyzrazené heslo, to mi snad vysvětlíte.
Já bych Tomášův názor, že se může jednat o souhru událostí, zas tak úplně nezavrhoval. Souvislost se sice nabízí, ale rozhodně není prokázaná. Všechno se stane jednou poprvé a doba Vaší práce se servery nevypovídá nutně o Vaší kvalifikaci

.
Předpokládám, že příspěvek č. 100 na SimpleShell forum (
https://simpleshell.com/cgi-bin/guestbook.pl je Váš:
Nr.100 - 27.Jun.2013 09:30:38
Name: Peter
Homepage: n/a
Server was hacked. CENSORED YOU!
Pokud to nebyli
ONI, Peter svým mailem
alide@semnicnepositejte.cz nedal Jurajovi šanci. Kdyby mi do diskuze někdo poslal takový příspěvek a navíc s neplatným mailem, buď bych ho ignoroval, nebo odstranil. Zvlášť, pokud bych byl čistý, jak lilie

. Vyrobit schránku na jedno použití přece nedá takovou práci. Opravdu by mě zajímala reakce druhé strany.