Chyba!!! Mám Shuffle druhé generace, omlouvám se
Eskymák: KO bylo myšleno vybitá (pokud by se to nekoupalo, i po těch měsících by byla v pohodě). Bez rozebrání se měnit samozřejmě nedá, ale rozebírání se chci (téměř za každou cenu) vyhnout. Co myslíš lepenýma spojema? Že rozpustí lepidla, který jsou uvnitř použitý?
Jitka: Neber si to vůbec osobně, ale co všichni mají s tim isopropylalkoholem? Dokonce jsem slyšel, že se má používat místo lihu kvůli tomu, že líh je to umastí (odjakživa se líh používal jako odmašťovadlo... vždycky jsem ho na vše používal a nikdy s tím nebyl problém - kde se bere najednou informace, že líh rozhodně NE?). Jak píšu už výše a ještě výše - rozebírání se bráním jak to jen jde. iPody jsou pro Apple (jako vše ostatní) spotřební zboží, takže je dělají dost nerozebiratelný - jde to, viděl jsem i návody, ale jeden jsem už rozebral a nedopadnul nejlíp (a nebylo to vysloveně rukama, jako spíš způsobem, jak je to složený). Toho "přestane hrát" se právě bojim.
Olaf: Tím se běžně řídím, ale PCB politý šťávou, limonádou, vypraný nebo jinak postižený, s tím bych radši něco dělal.
Otázka je tu jednoduchá - bez rozebírání koupat (proč v IPA místo lihu?) má cenu nebo ne?