PC modding

Jose D

• 912
    • Zobrazit profil
Re:PC modding
« Odpověď #30 kdy: 23. 06. 2013, 16:00:40 »

« Odpověď #31 kdy: 23. 06. 2013, 17:00:47 »
Zatim nic ale uvazuji ze tam prdnu nakou MicroITX desku a predelam to na NAS takze bych mel PC a Server v jednom :)
Nobody is perfect, but i'll try my best!

Eskymák

« Odpověď #32 kdy: 24. 06. 2013, 00:05:19 »
Docela změna ale je fakt že by se tam vešli počítače dva... :-)

Osobně bych dneska šel opačným směrem, tedy vměstnat standartní komponenty do co nejmenší krabice. Kdo dneska potřebuje 4 šachty na pětkové mechaniky a 6 šach na trojkové.

Osobně mě na dnešních desktopech vadí dvě věci, jsou velké (většina bedny uvnitř je stejně prázdná díky debilnímu uspořádání) a hlučí. Jestli je bedna bílá nebo fialová je mě fuk, okýnko na koukání se dovnitř nepotřebuji (co bych tam hledal) a svítit uvnitř krabice taky ne. Ale chápu že to mají někteří místo akvária s rybičkama. :-)

Osobně když něco "modduju" tak čistě účelově, jako je vystříhání husté mřížky, výměna hlučného větráku za jiný ze zcela jinýho socketu a jeho alternativní přidělání.

Určitě ale podobný hračičky nezatracuju, někomu svítí motor v autě, někomu počítač... :-)

« Odpověď #33 kdy: 24. 06. 2013, 10:22:19 »
Tak ja ty male krabyce zase moc nemusim spatne se to do toho vsechno cpe, aspon me teda mam rad vetsi clovek si to tam muze sam pekne zorganizovat dle potreb. Ovsem jak jste rikal vsechno je to otazka osobniho vkusu, nekdo rad holky jinej vdolky  :)

A k tomu oknu, to bych nezatracoval diky nemu je pak krase videt kdy je nacase jit vyhnat pavouky ven  ;D

Eskymák

« Odpověď #34 kdy: 25. 06. 2013, 09:51:27 »
No, to je pravda ale kolikrát do roka skládáš počítač... :-)

No já pavouky rád nemám tak se na ně nechci ani dívat, natož jak se vozej na větráku jak na kolotoči  ;D
Ale naštěstí jsem v počítači nic živýho zatím neměl, ale taky ho nemám na zemi, to by byla zoo a pračka vzduchu...

« Odpověď #35 kdy: 25. 06. 2013, 10:03:26 »
Nejde ani tak o caste skladani ale oto ze si tam clovek pohodlne usadi 3HDD a ma tam dost mista na vetraky a muze pi pohrat dobre s air flow nez v malem casu  :)
Ted sem si pro zajimavost delal porovnani a ve starem casu se teplota komponent pohybovala kolem 45-50stupni tedko v tom novem drobeckovi mam teplotu komponent kolem 30-36stupnu coz je poznat. Cele to zvladaji 3x120mm na 5V takze to neni vubec slyset :)