Reakce na dunno.
Od té doby co jsem s raději blíže neupřesněným počtem počítačů v obýváku malého bytu a server je vybírán podle místa a držáků poličky. Navíc jak jsem již psal. Jsem 30 let na vozíku a cením si své nezávislosti. Pokud už tedy platím za pokládání lina, malování stropu, řešení záclon apod. nejásám pokud se bych měl platit manuální práci okolo počítačů. A pak byla velmi zajímavá cena.
- Proměna předsíně ze stanoviště chovu arachnoidů na serverovnu probíhá z důvodu dlouhého věku dožití některých jedinců velmi pomalu.
Z hlediska hmotnosti bylo možné se těšit na OS Ubuntu mobile.
Jinak jsem se dobře zasmál tomu co píše Jarda. Ale bez obav právě mi v testu časopisu Ekonom na kolik musím mít strach ze CIA, FBI, apod. i ohledně programu Prism vyšlo, že naše domovnice je nebezpečnější. Vzhledem k tomu, že tu už asi tak 8 let žádnou nemáme je to určitě další utajená akce CIA ..... nebo aktuálně mám obavy, že spíše vojenské kontrarozvědky. Protože je jasné, že když je nečas tak pak povodně mohou způsobit veliké škody a ohrozit mnoho lidí. No a co pak taková nečasová ...... jistě je to vojenská agentka, zřejmě Ruské FSB. Jedu vytěžit místního informátora Josefa Vyskočila, jenž se maskuje pseudonymem Pepek Vyskoč.