Dobrý den mám problém s kompilací i triviálního projektu s qt knihovnami. Potřebuji přeložit projekt v QT tak abych nemusel tahat dll s sebou a měl je přilinkovaný do binárky. Protože na vývoj používám qt creator, jenže instalace je s pouze s dll verzí knihoven. Tak jsem stahnul qt-src a skompiloval. Nicméně jsem nemam directx SDK tak jsem kompiloval takto
configure -static -release -no-opengl
to probehne ok až na na nějaký části který vyžaduji opengl ale přeskočí je to.
potom jsem zkoušel přes cmakelists.txt přeložit helloworld.cpp ktery mi s qtCreatoru(qtDSK) jede vpořádku. Zadam přes cmake-gui cestu ke qt5core-dir, cmake projde správně, ale make nahlasí
$ mingw32-make
Scanning dependencies of target hello_cmake_automoc
[ 33%] Automoc for target hello_cmake
[ 33%] Built target hello_cmake_automoc
Scanning dependencies of target hello_cmake
[ 66%] Building CXX object CMakeFiles/hello_cmake.dir/main.cpp.obj
[100%] Building CXX object CMakeFiles/hello_cmake.dir/hello_cmake_automoc.cpp.obj
Linking CXX executable hello_cmake.exe
Creating library file: libhello_cmake.dll.aC:\lib\qt_static\qt502\qt-everywhere-opensource-src-5.0.2\qtbase\lib\libQt5Core.a(qeventdispatcher_win.o):qeventdispatcher_win.cpp:(.text+0xeaa): undefined reference to `_WSAAsyncSelect@16'
collect2.exe: error: ld returned 1 exit status
CMakeFiles\hello_cmake.dir\build.make:118: recipe for target 'hello_cmake.exe' failed
mingw32-make[2]: *** [hello_cmake.exe] Error 1
CMakeFiles\Makefile2:62: recipe for target 'CMakeFiles/hello_cmake.dir/all' failed
mingw32-make[1]: *** [CMakeFiles/hello_cmake.dir/all] Error 2
Makefile:74: recipe for target 'all' failed
mingw32-make: *** [all] Error 2
Díky za radu, je mi jasný že problém je s těma knihovnama

ale jak to odstranit mi nedochází.