Dobrý den potřebuji vytvořit cmakelists.txt pro kompilaci programu v qt, ale prozatím mi nefunguji ani ukazkovy přiklady z netu. Hlasí mi to při pokusu o kompilaci undefined refence to '__fooooo', kompilator kouka do neexistujici cesty.
cmakelists.txt
cmake_minimum_required(VERSION 2.8)
project(hello_cmake)
set(CMAKE_AUTOMOC ON)
set(CMAKE_INCLUDE_CURRENT_DIR ON)
find_package(Qt5Widgets REQUIRED)
find_package(Qt5Core)
add_executable(hello_cmake main.cpp)
qt5_use_modules(hello_cmake Widgets)
používám cmake-gui, kterej mě vyzve při configuraci abych zadal cestu cmake/qt5widget. Mám několik verzi qt knihovny v systému ale at zadam libovolnou tak kompilator čumí na nesmyslnou cestu. c:\QtSDK\Qt-builds\ v mem systemu nikdy neexistovala
mingw32-make
pouze konec vypisu
C:\lib\qt_static\qt500\Qt32-5.0.0-s\lib\libQt5Cored.a(moc_qwineventnotifier.o): In function `_ZN17QWinEventNotifier9activatedEPvNS_14QPrivateSignalE':
c:\QtSDK\Qt-builds\work\build-x32-s\qt-5.0.0\qtbase\src\corelib/.moc/debug_static/moc_qwineventnotifier.cpp:133: undefined reference to `___gxx_personality_sj0'
c:\QtSDK\Qt-builds\work\build-x32-s\qt-5.0.0\qtbase\src\corelib/.moc/debug_static/moc_qwineventnotifier.cpp:133: undefined reference to `__Unwind_SjLj_Register'
c:\QtSDK\Qt-builds\work\build-x32-s\qt-5.0.0\qtbase\src\corelib/.moc/debug_static/moc_qwineventnotifier.cpp:136: undefined reference to `__Unwind_SjLj_Resume'
c:\QtSDK\Qt-builds\work\build-x32-s\qt-5.0.0\qtbase\src\corelib/.moc/debug_static/moc_qwineventnotifier.cpp:136: undefined reference to `__Unwind_SjLj_Unregister'
C:\lib\qt_static\qt500\Qt32-5.0.0-s\lib\libQt5Cored.a(moc_qsocketnotifier.o): In function `_ZN15QSocketNotifier18qt_static_metacallEP7QObjectN11QMetaObject4CallEiPPv':
c:\QtSDK\Qt-builds\work\build-x32-s\qt-5.0.0\qtbase\src\corelib/.moc/debug_static/moc_qsocketnotifier.cpp:73: undefined reference to `___gxx_personality_sj0'
c:\QtSDK\Qt-builds\work\build-x32-s\qt-5.0.0\qtbase\src\corelib/.moc/debug_static/moc_qsocketnotifier.cpp:73: undefined reference to `__Unwind_SjLj_Register'
c:\QtSDK\Qt-builds\work\build-x32-s\qt-5.0.0\qtbase\src\corelib/.moc/debug_static/moc_qsocketnotifier.cpp:91: undefined reference to `__Unwind_SjLj_Resume'
c:\QtSDK\Qt-builds\work\build-x32-s\qt-5.0.0\qtbase\src\corelib/.moc/debug_static/moc_qsocketnotifier.cpp:91: undefined reference to `__Unwind_SjLj_Unregister'
C:\lib\qt_static\qt500\Qt32-5.0.0-s\lib\libQt5Cored.a(moc_qsocketnotifier.o): In function `_ZN15QSocketNotifier9activatedEiNS_14QPrivateSignalE':
c:\QtSDK\Qt-builds\work\build-x32-s\qt-5.0.0\qtbase\src\corelib/.moc/debug_static/moc_qsocketnotifier.cpp:131: undefined reference to `___gxx_personality_sj0'
c:\QtSDK\Qt-builds\work\build-x32-s\qt-5.0.0\qtbase\src\corelib/.moc/debug_static/moc_qsocketnotifier.cpp:131: undefined reference to `__Unwind_SjLj_Register'
c:\QtSDK\Qt-builds\work\build-x32-s\qt-5.0.0\qtbase\src\corelib/.moc/debug_static/moc_qsocketnotifier.cpp:134: undefined reference to `__Unwind_SjLj_Resume'
c:\QtSDK\Qt-builds\work\build-x32-s\qt-5.0.0\qtbase\src\corelib/.moc/debug_static/moc_qsocketnotifier.cpp:134: undefined reference to `__Unwind_SjLj_Unregister'
collect2.exe: error: ld returned 1 exit status
mingw32-make[2]: *** [hello_cmake.exe] Error 1
mingw32-make[1]: *** [CMakeFiles/hello_cmake.dir/all] Error 2
mingw32-make: *** [all] Error 2
Má otázka zní, jak má vypadat cmakelists.txt aby šel kompilovat qt projekt, jeli v něm chyba(ale cmake proběhne bez chyby) a nebo co mám nastavit do cesty qt5widget_DIR, aby to chodilo.
Děkuji za radu protože jsem nenarazil na "mě" fungující example na netu pro qt5.