Žádost o pozici v IBM

sekajt

Žádost o pozici v IBM
« kdy: 05. 06. 2013, 12:18:44 »
Dobrej,nevi nekdo neco o zadosti do IBM? kdyz zazadam o pozici v IBM Brne a po dvou dnech ta pozice je No longer available a muj status zadosti je stale Under review ...znamena to ze mi daji jeste vedet? nebo to znamena ze uz ta pozice je uzavrena a ze uz nekoho na tu pozici maji? Predem dekuji

WelCZa

Re:Žádost o pozici v IBM
« Odpověď #1 kdy: 05. 06. 2013, 15:00:02 »
IMHO uz na tu pozici nekoho maji, ale proveruji jestli nejste vhodny nekam jinam.

« Odpověď #2 kdy: 14. 01. 2015, 13:03:03 »
hele co já mám informace tak na přímo do IBM neberou, to bys musel být už mega mástr. Oni vše nabírají přes manpower myslím. přes agenturu. Maji to tak nastavené, aby měli klid. Po dvou roku až dvou ti teprve dají práci na smlouvu s IBM do té doby budeš pod personální agenturou.

n0

« Odpověď #3 kdy: 25. 01. 2015, 16:41:07 »
hele co já mám informace tak na přímo do IBM neberou, to bys musel být už mega mástr. Oni vše nabírají přes manpower myslím. přes agenturu. Maji to tak nastavené, aby měli klid. Po dvou roku až dvou ti teprve dají práci na smlouvu s IBM do té doby budeš pod personální agenturou.

blbost..za poslední rok do našeho teamu nepřišel nikdo čistě novej (mimo IBM) co by byl kontraktor s manpower. (IT, nevim jak helpdesk etc)

« Odpověď #4 kdy: 01. 02. 2015, 20:16:10 »

blbost..za poslední rok do našeho teamu nepřišel nikdo čistě novej (mimo IBM) co by byl kontraktor s manpower. (IT, nevim jak helpdesk etc)
Docela by mě zajímalo kolik vás tam je a kolik je tam těch týmů. Protože jak to píšeš takvto vypadá že je vás tam tak do deseti a ibm má pobočku o jedné kanceláři.

n0

« Odpověď #5 kdy: 05. 02. 2015, 00:10:57 »

Docela by mě zajímalo kolik vás tam je a kolik je tam těch týmů. Protože jak to píšeš takvto vypadá že je vás tam tak do deseti a ibm má pobočku o jedné kanceláři.

vypadá? Nevim z čeho usuzuješ. IBM má pobočku s třema velkýma budovama (+to kolem) kde jedno patro může mít tak 300 míst. (3 patra/budova).
Jako že by to HR nezvládlo?