Ahoj, chtel jsem se jenom zeptat, kde bych mohl najit vic desek, ktere muzu napajet adapterem od notebooku?
Potreboval bych totiz desku s LGA1155 a konektorem na ten adapter. Diky
Záleží na konkrétních požadavcích, ale je tady Intel Apple Glen. Je jich víc verzí, všechny mají Apple Glen v názvu, tak pohledej. Já jí doma nemám, takže soudím jen dle popisů a obrázků, radši se poinformuj, než bys jí koupil...
No ja bych spis potreboval desku, ktera unese Xeon E3 a 32G RAM @1600MHz, takze se asi spis porozhlednu po picoPSU. Tady je ale dalsi problem ze potrebuju picoPSU o vykonu minimalne 150W. A vsechny s vyssimi vykony maji jen 12V vstup (nasel jsem na Alze jedno picoPSU, co ma sice neco jako 6-24V vstup, ale jen 125W a ja netusim, jestli by uneslo ve spicce obcas neco jako 135W a taky jakou bude mit pri tom min. 90% zatizeni ucinnost; jestli nebude lepsi ten spinany zdroj) a to se mi zase nedari sehnat nejaky pekny notebookovy adapter, co by mel vykon >150W a 12V vystup... Takze nejaky spinany zdroj bude asi nejjednodussi a nejlevnejsi reseni (jak tak koukam tak s tim picoPSU a jeste adapterem vyjde nejaky klasicky 200W zdroj petkrat levneji), prestoze to bude mit asi mirne vyssi spotrebu a hluk, ikdyz stejne bych nedosahl nuloveho hluku kvuli vetracku na procesoru.
Ale jsem ted docela unaveny a nevenoval jsem se tomu moc dlouho, takze je docela dost mozne, ze jsem hledal spatne nebo si to dokonce predstavuju nejak uplne spatne.