Windows vs. Linux

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:Windows vs. Linux
« Odpověď #60 kdy: 28. 05. 2013, 09:07:15 »
I windows se dají přiohnout k obrazu svému. Spravovat je není taková tragédie, jakou zde popisuješ. Jen se toho hodně musí povypínat, sem tam něco upravit v registrech atp. A když se ještě zvolí správná politika, tak o nich nevíš stejně jako o linuxu. Ano Linux se mi administruje snadněji a i se lépe ohýbá, leč v korporacích je to většinou sprosté slovo. Všechno je jen o úhlu pohledu.

Hm, jeste tak kdybys mel nejakou inteligentni zaplatu na registry. Ono to tri dny instalujes a updatujes a pak jeste abys den googloval hacky na registry. A to jen proto, ze v Redmondu sedi stado debilu. BTW, i Trabant se da priohnout tak, ze se s nim daji jezdit zavody.

Petr M

« Odpověď #61 kdy: 28. 05. 2013, 11:27:23 »
Zaznělo tady, že Visual Studio je super. Pár let už se živím embedded programováním. Když dám jako příklad procesory AVR, tak na posledním místě je, kvůli komfortu ovládání, IAR EW. V tom se nedá niíc, není tam ani navigace v souboru, spolupráce výhradně s MSVSS a SVN / GIT se ne a ne naučit,...  >:( Hned na předposledním místě je Atmel Studio. Založeno na VS, kolos jak sviňa (jenom GUI několik set mega) a rychlost taková, že ho Eclipse strčí do kapsy... Takže asi tak.

Jinak v práci mám Win 7, s povděkem jsem kvitoval, že modrá smrt už je zase zpátky, na XPčkách byla, bohužel, jenom jednou za tři roky a byla to docela nuda. Ten adrenalin, kdy to zase spadne, docela chyběl. Posledně jsem do dokumentu přidával jednu stránku a Word 5x chcípl, než se zadařilo...

Doma: Fedora 18, LibreOffice, Eclipse, Firefox, XBMC. No problem, jede furt a nepadá.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #62 kdy: 28. 05. 2013, 14:58:09 »
Hm, nedavno jsem tu nekde zminil modrou smrt na W 7 a nekdo mi tu rekl, ze je problem mezi zidli a klavesnici. Vitejte do klubu.