Hello,
Aktualne sa neviem pohnut dalej ohladne jedneho problemu s NGiNX a PHP (CGI). Potrebujem (legalne dovody) komplet logovat vstupujuci request - body aj headre a toto nie je problem dosiahnut.
Mozem priamo v NGiNX cez custom log logovat cele request body, ale podstatne jednoduchsie je priamo na zaciatku skriptu dumpnut cely request priamo cez funckie v PHP.
Mam vsak problem s logovanim responsu. PHP skript pouziva 3rd party modul ktory sa len instacuje a na zaklade vstupu posle nejaky output. Ten output je bud nejaky response 200 OK a nejaky text alebo response 500 a nejaky error. Ja potrebujem KOMPLET cely response vratane headrov a body dumpnut na filesystem ako log.
NGiNX + Lua modul mi celkom jednoducho umoznuje dumpnut response body do NGiNX logu, ale nie headre.
Dany 3rd party modul predpokladam ze pouziva die(), nakolko aj ked pred nim zapnem ob_start a pod tym ob_flush do premennej, tam sa ani nedostane. Dalo by sa nieco take dosiahnut cez CGI wrapper? Alebo ma niekto nejaky napad ako to spravit?
Dakujem.