Plat a titul

Re:Plat a titul
« Odpověď #60 kdy: 27. 04. 2013, 14:19:05 »
Já jsem podobný pohovor absolvoval u http://www.iba-protontherapy.com/
No a to je přesně ono. Samozřejmě že tady je to potřeba. Kdybys absolvoval rozhovor u www.iba-automatic-cowfeeding.com, ptali by se tě na dojivost.

Takže mi nějak uniká pointa: co se teda tím vším chtělo říct?

bbbb

« Odpověď #61 kdy: 27. 04. 2013, 14:20:37 »
"tady máte dané nějaké zobrazení, zjistěte, je-li afinní, a pokud ano, sestavte odpovídající transformační matici v bázi definované následovně" nebo "převeďte následující gramatiku do LL(1) tvaru, pokud je to možné".

:D tazko sa tomu veru ze niekde kladu take otazky, neviem potom co po vas chcu v takej NASA :D taketo otazky mi pridu uplne smiesne, ale teda zalezi, na aku poziciu sa dotycny hlasi ze ano. Ale cakat ze taketo veci vsypem z rukava (a milion dalsich) je trochu usmevne, chcel by som vediet, ci by to spravil ten, ktory ten test zostavoval, tiez "na pockanie".

Díky médiím jsou představy o platu u některých uchazečů opravdu velmi mimo realitu.

ano

bbbb

« Odpověď #62 kdy: 27. 04. 2013, 14:23:50 »
Já jsem podobný pohovor absolvoval u http://www.iba-protontherapy.com/
No a to je přesně ono. Samozřejmě že tady je to potřeba. Kdybys absolvoval rozhovor u www.iba-automatic-cowfeeding.com, ptali by se tě na dojivost.

Takže mi nějak uniká pointa: co se teda tím vším chtělo říct?

asi to, ze ked boli chlapci na pohovoroch kde im davali otazky z kvantovej fyziky, tak im prsi do nosa a myslia si, ze kazda firma ktora to tak nerobi stoji za prd a maka sa tam za 10k hrubeho

Pavel

« Odpověď #63 kdy: 27. 04. 2013, 14:36:14 »
Samovzdělávání je nutnost, aby člověku neujel vlak. Že ty toho nejsi schopen je tvůj problém.

Ked si zalozis rodinu a budes mat deti, skus si to pre pobavenie este raz precitat.

jjjjjjjjjjjjjjjjj

« Odpověď #64 kdy: 27. 04. 2013, 14:38:46 »
Ono stačí žít běžný život a i tak není čas. S rodinou je to ještě horší.

« Odpověď #65 kdy: 27. 04. 2013, 17:16:11 »
Ked si zalozis rodinu a budes mat deti, skus si to pre pobavenie este raz precitat.
Mám rodinu a děti, dokonce dvojčata, a nic k pobavení mi na tom nepřijde. Bez sebevzdělávání si svou existenci vůbec neumím představit.

bbbb

« Odpověď #66 kdy: 27. 04. 2013, 17:46:39 »
Mám rodinu a děti, dokonce dvojčata, a nic k pobavení mi na tom nepřijde. Bez sebevzdělávání si svou existenci vůbec neumím představit.

najlepsie je, ked je to samovzdelavanie aj hobby :) a vobec nemusi ist len o IT ... clovek by si mal rozsirovat (a prehlbovat) obzory sam od seba a byt aktivny aj vo vyssom veku. Mne sa zda, ze generacia, ktora vzisla zo socializmu, v urcitom veku "zastavila" tieto veci. Napr. ja si pamatam ze som s otcom hraval casto sachy, on cital sci-fi knizky ktore aj u mna vzbudili zaujem a zacal som sa o to zaujimat sam od seba, lustil krizovky, hral tetris (:D), teraz sa mu uz proste nechce ... nuz, snad to "vydrzim" dlhsie ako on ;)

Aštar Šeran

« Odpověď #67 kdy: 27. 04. 2013, 17:51:55 »
Samovzdělávání je nutnost, aby člověku neujel vlak. Že ty toho nejsi schopen je tvůj problém.

Co na tom nechápeš? Vývoj jde neustále kupředu. Zvlášť v IT, kde dva roky staré znalosti už můžou být těžce out, je celoživotní vzdělávání nutnost. To není pletení věnců, kde se danou činnost jednou naučíš a vystačíš si s tím do smrti.

« Odpověď #68 kdy: 27. 04. 2013, 18:02:40 »
najlepsie je, ked je to samovzdelavanie aj hobby :)
Nejlepší je, když je celá práce hobby :) Ale to se ne každému poštěstí. Někdo si holt myslí, jak to vyhrál, když se vetřel do toho správného kjůbiklu, na 10hodin denně, stravenky, firemní noťas a telefon ;)

jjjjjjjjjjjjjjjjj

« Odpověď #69 kdy: 27. 04. 2013, 18:07:36 »

Co na tom nechápeš? Vývoj jde neustále kupředu. Zvlášť v IT, kde dva roky staré znalosti už můžou být těžce out, je celoživotní vzdělávání nutnost. To není pletení věnců, kde se danou činnost jednou naučíš a vystačíš si s tím do smrti.

A proč to nedělat v práci? Od toho do ní chodím, ne?

najlepsie je, ked je to samovzdelavanie aj hobby :)
Nejlepší je, když je celá práce hobby :) Ale to se ne každému poštěstí. Někdo si holt myslí, jak to vyhrál, když se vetřel do toho správného kjůbiklu, na 10hodin denně, stravenky, firemní noťas a telefon ;)

Tak je normální, že děláš, co tě baví. Jinak to moc nefunguje. Taky jsem nešel studovat práva, když mi nepřijdou zajímavý a nikdy bych se tím živit nechtěl...

« Odpověď #70 kdy: 27. 04. 2013, 18:19:02 »
Tak je normální, že děláš, co tě baví. Jinak to moc nefunguje. Taky jsem nešel studovat práva, když mi nepřijdou zajímavý a nikdy bych se tím živit nechtěl...
Na kolik tak procent bys odhadoval podíl lidí, které když se zeptáš, jestli by mohli jít do práce i v sobotu, řeknou "jasně, super, aspoň to doděláme!"?

Aštar Šeran

« Odpověď #71 kdy: 27. 04. 2013, 18:22:47 »
Citace

Vzhledem k tomu, že jsem doma v práci, tak mezi tím moc nerozlišuju ;-) Ale když jsem byl ještě zaměstnanec, tak jsme si mohli učení nových věcí psát do výkazů, což se počítalo stejně jako odvedená práce, to je podle mě ideální. Příspěvek na který jsem reagoval jsem pochopil tak, že si jeho autor míní vystačit s dosavadními znalostmi už napořád.

jjjjjjjjjjjjjjjjj

« Odpověď #72 kdy: 27. 04. 2013, 18:26:09 »
Na kolik tak procent bys odhadoval podíl lidí, které když se zeptáš, jestli by mohli jít do práce i v sobotu, řeknou "jasně, super, aspoň to doděláme!"?

Jakých lidí? Celkově je to trochu divná otázka. Proč zrovna v sobotu a mají vůbec něco rozdělaného a co? Mají čas, bylo to naplánované? Čistě obecně je většina lidí k ničemu a nikam by nešla, ale o tom se přece nebavíme, ne?

Citace

Vzhledem k tomu, že jsem doma v práci, tak mezi tím moc nerozlišuju ;-) Ale když jsem byl ještě zaměstnanec, tak jsme si mohli učení nových věcí psát do výkazů, což se počítalo stejně jako odvedená práce, to je podle mě ideální. Příspěvek na který jsem reagoval jsem pochopil tak, že si jeho autor míní vystačit s dosavadními znalostmi už napořád.

To jsi ho asi pochopil špatně. Já ho zase pochopil tak, že přijdu domů, tam čeká žena a děti. Pak toho moc neuděláš. Také jsem reagoval na to, že když přijdeš třeba v 6 z práce, tak určitě nebudeš nikde sedět, když jsi celý den seděl. Jdeš třeba za sportem, pokud není rovnou v práci sportovní vyžití.

« Odpověď #73 kdy: 27. 04. 2013, 18:30:01 »
Jakých lidí? Celkově je to trochu divná otázka. Proč zrovna v sobotu a mají vůbec něco rozdělaného a co? Mají čas, bylo to naplánované? Čistě obecně je většina lidí k ničemu a nikam by nešla, ale o tom se přece nebavíme, ne?
No když jsem leteckým modelář, mám radost za každou chvilku, kdy si můžu lepit modýlky. Jastli nechápeš souvislost s tím, co jsem napsal, nech to koňovi.

jjjjjjjjjjjjjjjjj

« Odpověď #74 kdy: 27. 04. 2013, 18:32:17 »
Takže pracovat třeba 18 hodin jako letecký modelář by tě bavilo? A i v sobotu? Nebyl bys třeba unavený a nechtěl si dát někdy oraz? A co v neděli, ještě něco dodělat, ne? Co?