Na Leninovo inzeraty je nula reakci ne protoze je to "anonymne", ale protoze tady neni nikdo kdo by mel znalosti se do neceho takoveho pustit.
To si teda vubec nemyslim. Konkretni nabidky si pamatuju tri: prvni byla nastavit sendmail tak, aby dorucoval v zadanem poradi, druha byla dost obecna ve stylu "hrajte si s Herculesem, studujte dokumentaci a pak se mi ozvete, zvazim zamestnat vas na mainframovani" a treti byla ted ta posledni tykajici se Javy, Springsu a neceho kolem toho.
Ani jedno z toho mi neprislo nejak nadpozemsky tezke. Pokud by o to nekdo stal, na mesic se do toho ponoril a pak se ozval Leninovi stylem "fakt jsem se snazil s tim pohnout, tohle je vysledek: ... Netvrdim, ze to je idealni, ale zkusil jsem co slo.", tak si myslim, ze by se nejak domluvili.
Problem bych hledal spis v lenosti a namistrovanosti zdejsich kolejnich ubuntukiddies... Uz proto, ze vim z prvni ruky od cloveka, ktery tady (zajimavou!) praci nabizel, ze se mu nikdo neozval, prestoze to bylo tema, kde OP brecel nad tim, jak nemuze nic zajimaveho sehnat.
Takze asi tak no...
Podobně se dá dopátrat i na lenina...
Muzes napsat, k cemu ses teda dopatral? Asi jsem necetl nejakou jeho napovedu, protoze si nevybavuju nic, podle ceho bych ho mohl vyhledat... A konkretne u nej by me docela zajimalo, co je zac, ciste ze zvedavosti

Jasně, nemění. Spíš jsem narážel na to, že bys tam mohl zajít na pas-blink a překvapit ho :-)
Ja bych to radeji zkousel na pas blinD. Pas blink by ho mohlo dost nastvat