o5 přeji dobrý večer...

Původně jsem si říkal, že tato věta:
Předem díky a příklad je opravdu jen příklad, tak si neťukejte na čelo, co to řeším za blbost... je asi trapná a zbytečná, ale koukám že jsem ji měl zatučnit a začervenat... ;-) :-D :-) Ale je mi jasné, že lidskou zvědavost je potřeba ukojit, takže doufám že Vám své počínání alespoň trochu objasním... ;-)
Jde o to, že si teď platím VPS, kde mi běží Apache2 atd. Teď budu vyvíjet nějakou aplikaci v C++, která bude něco jako Apache - ale velice velice velice optimalizovaná pro jeden konkretní účel a způsob komunikace - PHP a podobné věci nelze vzhledem k požadavkům (je potřeba si mezi relacemi držet určité data v RAM a ne to furt hrkat do DB nebo na disk) použít (dalo by se to teoreticky řešit v Apache JAVOU jako plugin/modul/knihovna či jak to nazvat, ale po zvážení všech pro a proti - rozdíl objemu práce v případě, kdy by se to dělalo v JAVE (pro Apache) a to že se to napíše komplet vše od začátku je zanedbatelný a celý projekt bude méně závislý a více "pod kontrolou") byla zvolena "zelená louka"... Bude to řešit jen některé konkretní věci - je to požadavek (zakázka), tak není důvod spekulovat, zda na to použit něco hotového... No a protože to budu nějakou dobu vyvíjet pouze na lokálu a pak to budu chtít testovat třeba 3 měsíce v reálném provozu a nebudu chtít platit další VPS, tak mě napadlo to chvíli provozovat takto paralelně s tím, že až bude vše odladěno, tak už to nebude potřeba a poběží to někde "normálně"... :-)
R.
PS: Ještě trochu off topic otázka, když budu mít uzavřený (komerční) program a budu do něj linkovat knihovny, které jsou nainstalované v systému (gzip, openssl), naivně předpokládám, že to není problém...