V dnesni dobe a po zkusenostech s pracovnimi pohovory (praci mam a praxi taky dostatecnou rekl bych) mi prijde jednani kapitana Ruma daleko lepsi nez to, co se predvadi ve vetsine ceskych firem - dela to presne jak bych to delal ja - ahoj chci to to to, jsem ochotnej investovat tolik. Je pravda, ze na zaklade nabidky se neprihlasi milion uchazecu, ale treba jenom dva nebo tri - podivam se, kdo je nejmensi tykev a budto ho vezmu, nebo se podivam zpet a reknu si... asi je neco spatne - budto moc pozadavku, nebo malo penez a zaridim se dle moznosti v tom, co je pro me dulezitejsi. Je to daleko lepsi pristup nez hledame toto, penize od.. Pak prijdete na pohovor, zjistite, ze chteji vlastne neco trosku jineho, praci za dva lidi a to penize od znaci v podstate teoreticke maximum, ktereho lze dosahnout. Pak si poslechnete, ze se vam ozvou, nebo vas pozvou na dalsi kolo a tim potom veskera komunikace z jejich strany konci. Nutno podotknouti, ze to neni jednani jen v malych firmach, ale i v hodne velkych nadnarodnich spolecnostech. Alespon tolik osobni zkusenosti. Mohl by se mi kapitan rum ozvati na mail? (Zatim neoficialni 25bond at seznam tedka cz - kvuli db a botum)