Přijmeme-li euro, budeme navíc i ožebračeni, protože budeme financovat rozmařilý život německého, ne našeho, sociálního státu.
Moj nazor: Ja som sa nikdy nemal na Slovensku tak dobre ako teraz ked tu mame Euro.
Nemyslim, ze my financujeme Nemcov, ale oni doplacaju na EU. Niektori ludia tam protestuju aby odisli od Eura a znova zaviedli Marku.
Kym sme nemali Euro ale Korunu ozobracoval nas vlastny stat a vlastni podnikatelia neustalym zvysovanim cien. Ked si potreboval ist do zahranicia musel si menit nevyhodne koruny za eura. Vtedy bolo vsetko drahe. V politike vladla nestabilita.
Dufam ze Euro vydrzi, lebo keby tu znova mali zaviest Korunu tak to by bola asi tragedia: stat by nas urcite nevyhodnym zmenovym kurzom obral o vsetky uspory - bud by som si to tu mohol hodit alebo emigrovat.
... pobláznění, zbabělí a zpovykaní Němci. ...
to su velmi silne slova ... ty sa asi citis byt velky odbornik na Nemcov...
Ja som v Nemecku stravil mnoho rokov, studoval som tam a prezil som tam aj peknu mladost. Teraz stale spolupracujem s kolegami z Nemecka.
Nie su to ziadni zbabelci, ale prave naopak ludia ktori sa nezlaknu ziadnej vyzvy a idu do toho: racionalne a usilovne az kym nedosiahnu ciel. Su na 100% presni a je na nich 100 % spolahnutie. Dodany software + support = 100 % kvalita. Ukazuje sa ze uz nie su ani o moc drahsi ako slovenske firmy, ale s nimi je to uplne iny level spoluprace ako so slovenskymi firmami ...
Myslim, ze co sa tyka nasej slovenskej mentality mame sa od nich dost co ucit.