Google Chrome si neukládá nastavení

Google Chrome si neukládá nastavení
« kdy: 14. 03. 2013, 17:45:41 »
Zdravím,
Mám takový problém, který nevím jak mám opravit, mám W2k3 na kterém běží Active directory.
Stanici s Windows 7, když si však nainstaluju google chrome a nastavím například hesla, automatické přihlášení. Poté se odhlásím a přihlásím tak všechny nastavení na ploše zustanou jak mají, ale nastavení od chrome se neuloží a po příhlášení mužu se zase znova přihlašovat na všechny weby apod. Nevíte jak to opravit ?

Díky moc
« Poslední změna: 14. 03. 2013, 20:00:42 od Petr Krčmář »

Pavel 'TIGER' Růžička

Re:Windows 2k3- neukládá nastavení google chrome.
« Odpověď #1 kdy: 14. 03. 2013, 19:27:23 »
Zdravím,
Mám takový problém, který nevím jak mám opravit, mám W2k3 na kterém běží Active directory.
Stanici s Windows 7, když si však nainstaluju google chrome a nastavím například hesla, automatické přihlášení. Poté se odhlásím a přihlásím tak všechny nastavení na ploše zustanou jak mají, ale nastavení od chrome se neuloží a po příhlášení mužu se zase znova přihlašovat na všechny weby apod. Nevíte jak to opravit ?

Díky moc

Chrome nepoužívám, ale porozhlédl bych se po nějakém rozšíření, co lépe pracuje se session. Nebo přejít na jiný prohlížeč?

Re:Windows 2k3- neukládá nastavení google chrome.
« Odpověď #2 kdy: 15. 03. 2013, 14:28:58 »
Bohužel lidé jsou na něho zvyklí, už jsem to vyřešil našel jinou verzi chromé a nahrál na AD šablonu od google v AMX která načítá nastavení.
Avšak problém je stále s google drive, který využívá asi %localappdata% místo %appdata%
Jde nějak hromadně ta proměnná změnit, myslím, že by to nebyl problém, ale bojím se jak zareagují další aplikace.