Limitace rychlosti stahování PC

3ugeene

Limitace rychlosti stahování PC
« kdy: 10. 03. 2013, 13:23:12 »
Čau, chvíli googlim, ale radši se zeptám, jestli mi někdo neporadí:

máme tu pár pc a jedno strašně stahuje (resp. uživatel) - existuje nějakej program (pro Widle XP) nebo nastavení, jak můžu omezit celkovou rychlost stahování toho kompu? Router to neumí, takže sháním nějakej soft, co se aplikuje přímo na tom PC...

díky
« Poslední změna: 10. 03. 2013, 21:51:37 od Petr Krčmář »

PanKapitanRUM

Re:Globální limitace rychlosti stahování jednoho pc
« Odpověď #1 kdy: 10. 03. 2013, 13:29:59 »
Zadej do google limit download a najdeš toho fůru  ::)

McFly

• 629
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 10. 03. 2013, 13:32:25 »
Traffic Shaper XP (freeware), NetLimiter (placený) a další (https://www.google.com/search?q=bandtwith+limiter+for+windows)

3ugeene

« Odpověď #4 kdy: 10. 03. 2013, 15:55:51 »
jak jsem psal vejš - napsat dotaz do googlu ještě umím, ale díky za připomenutí. Mně šlo o osobní doporučení, nejlíp freeware. Na traffic shaper jsem nenarazil, díky :)

j

Re:Limitace rychlosti stahování PC
« Odpověď #5 kdy: 12. 03. 2013, 16:23:54 »
Nebo vymen firmware v routeru (pokud lze), umi to kazdej tux (samo vcetne openwrt/ddwrt ....), pripadne vymen router. IMO to je dobra investice, jelikoz na nem pak muzes delat i spoustu jinejch veci.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 12. 03. 2013, 17:04:32 »
Jiak jestli je na wifi, tak by se dalo jeste udelat to, ze se mu z Linuxu treba kazdych 10 vterin posle odpojovaci paket. Nez se zase pripoji atd..... Otazka je, jestli by to download prezil.  ;)

3ugeene

« Odpověď #7 kdy: 13. 03. 2013, 08:11:41 »
Jiak jestli je na wifi, tak by se dalo jeste udelat to, ze se mu z Linuxu treba kazdych 10 vterin posle odpojovaci paket. Nez se zase pripoji atd..... Otazka je, jestli by to download prezil.  ;)

jelikoz stahuje z ulozto, tak asi neprezil :D ale napad je to dobrej...

jinak ad wrt: mam airport express a vyuzivam jeji originalni funkce, nevim, jestli tam wrt jde nacpat, ale i tak ho tam cpat nechci... ale diky za navrh :)