VPN jen pro jeden prohlížeč

VPN jen pro jeden prohlížeč
« kdy: 01. 03. 2013, 12:34:10 »
ahojte hackeri  ;D

idem kupit asi lite program z https://switchvpn.net/order lebo mam zaujem pozerat nemecke tv, ktore su region blocked. mam macbook a chcel by som to tak spravit ze len jeden prehliadac napr. opera alebo chrome alebo safari by slo cez toto nove proxy, ale vsetky ostatne softwary by sli proste cez moje proxy od orange internetu, ako to spravit? firefox ma moznost pridat proxy server ale nikde tam nieje moznost zadat meno a heslo co pri platenom vpn je potrebne.. alebo je bezpecne aj facebook a banking riesit cez to vpn?

dakujem za rady
« Poslední změna: 01. 03. 2013, 15:02:14 od Petr Krčmář »

Re:vpn len pre jeden prehliadac
« Odpověď #1 kdy: 01. 03. 2013, 12:51:20 »
Nie som si na 100% isty, ale firefox pravdepodobne pri prvom pripojeni cez proxy vyhodi tabulku s menom/heslom, a moznostou ulozenia. Ako to robi pri beznych strankach s prihlasenim

student

Re:vpn len pre jeden prehliadac
« Odpověď #2 kdy: 01. 03. 2013, 12:55:08 »
firefox ma moznost pridat proxy server ale nikde tam nieje moznost zadat meno a heslo co pri platenom vpn je potrebne.. alebo je bezpecne aj facebook a banking riesit cez to vpn?
Nainstaluj si do Firefoxu FoxyProxy - to ti umozni proxy pohodlne prepinat a vypinat, aj len selektivne na niektorych strankach a umozni aj zadat meno a heslo.

PanKapitanRUM