Ahojte,som tu novy,takze ma snad nezozerte.

Chcel by som sa spytat, riesim taky projekt,nic komercneho, len na mojom starom pocitaci."taky" experimetnalny labak na studium:)
zaklad1. instalovat raid 1: 2x 256 disky + debian 6
Virtualizacia2. moj plan je nainstalovat 2 virtualne masiny, jednu na ostro a dalsiu na testovanie. -->
aspon myslim,ze pri webhostingu dolezita vecpreto by ma zaujimalo,
co mi poradite k tomu na virtualizaciu (AMD64),myslel som ,ze siahnem pre xen,ale rad sa necham viest.
chcelo by to asi aj dake,webove rozhranie,bohuzial,nic sa mi nepodarilo najst...
najprv som si myslel,ze virtuamin to bude veidiet,ale ked som ho otvoril,tak som pochopil,ze on sa stara skorej o virtualne hosty ako su v apache
Samotne sluzby3: vo virtualkach nahodit samozrejme apache,mysql,proftpd,,.. a optimalne virtualmin/webmin
vsetko sa snazim ale riesit remote,cez ssh. takze ak by ste mi vedeli poradit,ci dat daky tip,ako co sa robi,bol by som Vam velmi vdacny.Nejdem a ani neplanujem riesit ziaden profi prokejt,len hostnut par mojich blogov a po pravde,daco viem... ale rad by som si to zabezpecil a spravil tak ako sa to ma robit... nie len,ako to mam teraz,ze debian a naintalovane sluzby