Android se neuspí

Radim

Android se neuspí
« kdy: 11. 02. 2013, 10:23:52 »
Ahoj, mám tablet Prestigio Multipad 8.0 ultra duo s androidem 4.1.1 a z ničeho nic vidím v nastavení v položce baterie že i když tablet zamknu, tak se neuspí, a tak to docela žere baterku. Aplikace, která brání uspání jsou Datové přenosy, ale je mi záhadou, kde se berou, když tablet vůbec nemá 3G. I když v seznamu aplikací dám Vynutit ukončení, tablet se stejně po zamčení neuspí a v tom grafu vidím např. že celou noc sice měl vypnutý displej ale je tam celý modrý pruh Probudit se. Restart nepomáhá. Nevíte někdo, co s tím? Díky za pomoc

Radim

Re:Android se neuspí
« Odpověď #1 kdy: 11. 02. 2013, 17:34:53 »
Nikdo nevíte?

3ugeene

« Odpověď #2 kdy: 11. 02. 2013, 19:25:17 »
co nejaky tovarni nastaveni?

tadeas

« Odpověď #3 kdy: 11. 02. 2013, 19:40:05 »
Vymazat cache, pokud nepomůže tak zkusit najít reset té dané aplikace, pokud nepomůže tak asi tovární nastavení, pokud nepomůže tak nainstalovat CyanogenMod (pokud existuje).

Petr_Svetr

« Odpověď #4 kdy: 11. 02. 2013, 19:55:03 »
Mam nejaky nizsi model, ale zalezi asi co myslite tou kratkou vydrzi. Kdyz necham tablet jenom tak lezet. Tak ho za 3 dny nezapnu, ale to mi pripada celkem normalni. Ze by mel Android nejakou formu hibernace, o tom nic nevim.

Radim

« Odpověď #5 kdy: 11. 02. 2013, 20:45:47 »
Jde právě o to že když to nechám jen tak ležet tak mám za noc (asi 8 hodin) baterku ze 100 na 30%, a to se děje poslední dva dny. Bohužel nevím, kde se maže cache :( A o továrním nastavení vím, chci se tomu vyhnout protože instalovat znova aplikace by byl docela opruz, ale pokud mi nic jiného nezbyde...

tadeas

« Odpověď #6 kdy: 11. 02. 2013, 21:56:02 »
instalovat znova aplikace by byl docela opruz, ale pokud mi nic jiného nezbyde...
Aplikace by měl umět synchronizovat přímo Google. Jinak fajn věc je, že můžeš instalovat do telefonu z počítače, stačí to naklikat na play.google.com. A je tam i "knihovna mých aplikací", kde jsou všechny, které jsem kdy nainstaloval hezky pohromadě. Takže nainstalovat co chci je otázka chviličky.

TomasVoracek

« Odpověď #7 kdy: 11. 02. 2013, 22:42:00 »
Mno, jako prvni bych se podival do bezicich procesu. Vypnout vse nepotrebne, synchro, gps atd.

a

« Odpověď #8 kdy: 12. 02. 2013, 09:40:16 »
Zkuste aplikaci Deep Sleep Battery Saver. Vypne veškerou komunikaci po vypnutí obrazovky a tablet přejde do režimu Deep Sleep.