Se zpomalenim se neda jinak nez souhlasit, kazdy dalsi release je opravdu lepe odladeny, ale s zivotnosti v prubehu nekolika updatu bych zase tak optimisticky nebyl, respektive ma zkusenost je dost opacna (sem tam prestane neco fungovat apod. vetsinou se to projevi az v prubehu uzivani a vyreseni zabere spoustu casu), ale samozrejme nevylucuji, ze mate jen z pekla stesti ;o)
Zdravím, já bych s tím až tak nesouhlasil. Já osobně využívám Update maximálně. Děláme testy Ubuntu a osobně si myslím, že pokud se někomu Ubuntu rozpadá není to ani tak update jako spíš uživatelským zásahem do systému a to tam kam by člověk neměl jít

Mezi námi...také jsem měl období kdy jsem to dělal a pak se velice divil, že mi něco nejde. Postupem času zjistíte, co můžete a co ne, popřípadě pokud chcete zasáhnout někam, kde to není běžné, musíte vědět hlavně jak. Hodně lidí nám píše dotazy na
http://linuxlex.cz a většinou se dobereme tomu, že to byla uživatelská chyba. Ale na druhou stranu souhlasím s tím, že se občas do update vloudí chybička od zdroje, ale v krátké době je většinou odstraněna a to uživatel opravdu neovlivní.

Není to jen u Ubuntu, je to v každí distribuci bez rozdílu.
K TÉMATU: Tweak se osvědčil nejvíce, originál aplikace na čištění podle mého názoru není dobrá volba.