Nedalo by mi to, abych si to nepřečetl. A je tam jeden odstavec:
"Zde poukázal na směrnici zaměstnavatele, ve které bylo připuštěno příležitostné a ojedinělé využívání firemního hardware a software zaměstnavatele k osobním účelům. Nicméně současně bylo ve směrnici zdůrazněno, že při použití těchto firemních prostředků k soukromým účelům zaměstnanci nemohou očekávat žádnou důvěrnost či soukromí – zaměstnavatel si naopak vyhrazoval právo sledovat způsob užívání telefonu, počítače a e-mailu a v odůvodněných případech dokonce právo nahlížet na data, která zaměstnanci uložili nebo je sdílí s třetími osobami." (nepleťte si pracovně právní vztah - dohoda mezi zaměstnavatelem a zaměstanncem, se školou, tam se dohody tohoto typu nedají moc dobře uzavřít)
Takže pokud by toto nebylo v dané směrnici, tak by ten důkaz byl neplatný. Zaměstnanec byl o této směrnci poučen (respektive neznalost neomlouvá, že).
Jinak od člověka s téměř 3000 tisíci příspěvky a titulem guru bych očekával chování na úrovni člověka a ne nějaké opice používající sarkasmus a ironii (své údaje zveřejňovat na netu nebudu, i když je není až tak těžké dohledat a to i podle přezdívky, mám k tomu dost důvodů, klidně bych ti je řekl, ale člověk s IQ nižším než je jeho věk by to stejně nepochopil). Znova a naposled: než něco pošlelš, tak si to přečti. Jinak se k tomuhle tématu už vracet nebudu (klidně mě nahlaš adminům, jenže já si za tím posledním odstavcem stojím, protože to neberu jako urážku, ale jako fakt).