Toggle navigation
Fórum Root.cz
Domů
Nápověda
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Fórum Root.cz
Hlavní témata
Hardware
Procesor v tabletu
« předchozí
další »
+
Tisk
Stran: [
1
]
Procesor v tabletu
4 Odpovědí
2988 Zhlédnutí
zelvik
Procesor v tabletu
«
kdy:
09. 12. 2012, 21:19:25 »
Ahoj, chtěl jsem se vás zepat na názory na procesory v tabletech? Který by jste mi doporučili? Který má vysoký výkon? Co si mylsíte třeba o AllWinner A31 (konkrétně z onda V972, čtyřjádrový). V jakém poměru bych se měl ohlížet na frekvnce/počet jader?
Předem moc díyk za odpovědi
.
IP zaznamenána
Reklama
Ondra Satai Nekola
2 663
Re:Procesor v tabletu
«
Odpověď #1 kdy:
10. 12. 2012, 10:00:05 »
Je to 4*Cortex A7, takze za mne nebrat. Je to in-order mikroarchitektura, nechtel bych ji mit v mobilu, natoz v tabletu (tam leda jako soucast littleBIG). Proc nekdo slepi ctyri takova jadra dohromady je mi zahadou.
IP zaznamenána
Ondra Satai Nekola
2 663
«
Odpověď #2 kdy:
10. 12. 2012, 10:04:16 »
U vyberu zalezi na pouziti. Obecne plati ze cokoli pod A9 je (pro tablet) nahoubeles. Lepsi nez A9 jsou Kraity. A nez Kraity Cortex A15.
U GPU casti je to daleko pomotanejsi a nejlepsi je podivat se na recenzi konkretniho zarizeni.
IP zaznamenána
Radek
«
Odpověď #3 kdy:
10. 12. 2012, 20:03:39 »
Mam v Ainolu Amlogic AML8726-M6 2× 1.3GHz, Cortex-A9 (ARMv7) a jsem spokojeny, nemam tablet na hrani takze po teto strance to neposoudim ale na vse co sem delal vykon dostacoval. Kapku hreje ale ne tak ze by mi to vadilo pri pouzivani tabletu.
IP zaznamenána
zelvik
«
Odpověď #4 kdy:
13. 12. 2012, 20:57:20 »
Díky za názory. A nevíte náhodou o nějakém tabletu s podobnými parametry a lepším procesorem? Nejlépe i v podobné cenové relaci, nebo nevíte alespoň náhodou o nějakém, který se teprve chystá?
IP zaznamenána
Reklama
+
Tisk
Stran: [
1
]
« předchozí
další »
Fórum Root.cz
Hlavní témata
Hardware