Kam se starým nefunkčním hardwarem?

Jiří Fojtík

Kam se starým nefunkčním hardwarem?
« kdy: 03. 12. 2012, 23:25:11 »
Dobrý den,
vykupujeme v Brně na prodejně nebo po celé ČR pomocí pošty počítačové komponenty a pc, které jsou zastaralé a nefunkční za zajímavé ceny v jakémkoliv množství. A nejen to, vykupujeme i elektrosoučástky, především starší výroby. Více informací naleznete zde: http://vykup-pc.cz/
Přeji pěkný den
« Poslední změna: 04. 12. 2012, 10:50:42 od Petr Krčmář »

Trident

Re:Kam se starým, nefunkčním a nepotřebným hardwarem a počítači?
« Odpověď #1 kdy: 04. 12. 2012, 00:38:04 »
Dobrý den,
vykupujeme v Brně na prodejně nebo po celé ČR pomocí pošty počítačové komponenty a pc, které jsou zastaralé a nefunkční za zajímavé ceny v jakémkoliv množství. A nejen to, vykupujeme i elektrosoučástky, především starší výroby. Více informací naleznete zde: http://vykup-pc.cz/
Přeji pěkný den
Kdyby jste meli nejaky nepc hardware jako alphy,sparcy,sgicka, cely smepy:) tak dobre zaplatim.
C64 a Amiga vitana. Momentalne bych bral i funkcni SB16/AWE32/64 nebo Gravis Ultrasound ci viceportovy karty cyclades.

BTW: Uz jsem asi starej kozel, ale vetsinu hardwaru jsem schopen identifikovat :-/ Ta deska na 486ku napravo nahore byl muj kamarad na zakladce.

Jiří Fojtík

Re:Kam se starým, nefunkčním a nepotřebným hardwarem a počítači?
« Odpověď #2 kdy: 04. 12. 2012, 07:31:49 »
Dobrý den, takové perličky bohužel většinou nemáme. Spíš jen karty. Bohužel nemám přehled, z čeho ty věci jsou. Kdyby jste měl někdy cestu kolem Brna, stavte se, velmi starých zajímavých karet mám opravdu hodně. Přeji pěkný den

Eskymák

Re:Kam se starým nefunkčním hardwarem?
« Odpověď #3 kdy: 04. 12. 2012, 12:33:26 »
Hádám správně, že cílem výkupu je pouze získání zlata?  :)

Jiří Fojtík

« Odpověď #4 kdy: 04. 12. 2012, 14:46:11 »
Dobrý den,
cílem výkupu je pc bazar i pro sběratel a elektroamatéry a zbytky a přebytky prodáváme dále ke zpracování drahých kovů.

jfeg

« Odpověď #5 kdy: 04. 12. 2012, 15:40:27 »
pro uzivatele Trident:
neco od SGI tu mam (Indy a nejaky starsi Origin), nech na sebe email mas-li zajem.
jfeg

Jiří Fojtík

« Odpověď #6 kdy: 04. 12. 2012, 18:33:47 »
Pro větší množství zastaralých, vyřazených i nefunkčních počítačů po Brně dojedeme. http://vykup-pc.cz/

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #7 kdy: 04. 12. 2012, 22:17:25 »
[Trident] Gravis Ultrasound v ISA konektoru se mi tu tuším někde fláká. Pravdou je, že od té doby jsem lepší zvukovku neměl.

dost

« Odpověď #8 kdy: 05. 12. 2012, 13:40:57 »
Něco tu mám, prohrabu se tím a sepíšu seznam. Hlavně grafické karty, cennější kousky jsou už ale pryč.

Harry

« Odpověď #9 kdy: 05. 12. 2012, 13:58:59 »
to Trident:
mam starou AS400 - mozna funkcni (ale spis ne - leta nezapnuta) - je-li zajem, nech mail

marwyn

« Odpověď #10 kdy: 06. 12. 2012, 12:34:05 »
[Trident] Gravis Ultrasound v ISA konektoru se mi tu tuším někde fláká. Pravdou je, že od té doby jsem lepší zvukovku neměl.

Já pro změnu neměl v ruce nic strašnějšího, než byl gravis ultrasound pro isa slot. Ten šunt vyžadoval pro svou činnost 4 přerušení, takže s touhle kartou v pc se prakticky nedalo provozovat nic dalšího. Ukrutnej krám.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #11 kdy: 06. 12. 2012, 20:54:42 »
[marvyn]

Tak já s ní neměl problém, pravdou je, že má 486ka nebyla jen tak obyčejná, měl jsem tam tuším dva, nebo tři picmg sloty, kde byla střižna, grafika a řadič pevných disků. Pak asi tři PCI a jeden ISA. Takže mne nějaké přerušení netrápilo.