Jakou střední školu pro co nejvyšší plat?

radek

Re:Jakou střední školu pro co nejvyšší plat?
« Odpověď #225 kdy: 02. 12. 2012, 13:19:37 »
A k nabozenstvi se utikaji prave slabosi

To je casto rozsireny omyl. Jako krestan musis projit mnoha zkouskama. Vydrzis treba ze sexem az do svatby? Odmitnout vojenskou prisahu? Odmitat zdravit vlajku kazdy nastup a pokazde za to nafasovat 3 ostry? Ja se vzdy nebal se postavit komukoliv a sam.

Proc prave Jezis?
vidis a nekdo ani nevi jak se ta svatba vlastne pise :))
Zalibila se mne jeho filozofie jak mame zit kdyz jsem byl male dite. Promlouval mi primo do srdce.
Se sexem až do svadby vydrží kdekdo zainteresovaný v IT. Pokud teda k nějaké svadbě vůbec někdy dojde a pokud se nepočítá masturbace, popř. matračky :-) Odmítání vojenské přísahy nepatří do doby profesionální armády, takže v dnešních dnech neaktuální.

Malé dítě zpravidla nemá soudnost.

radek

« Odpověď #226 kdy: 02. 12. 2012, 13:20:46 »

To je casto rozsireny omyl. Jako krestan musis projit mnoha zkouskama. Vydrzis treba ze sexem az do svatby? Odmitnout vojenskou prisahu? Odmitat zdravit vlajku kazdy nastup a pokazde za to nafasovat 3 ostry? Ja se vzdy nebal se postavit komukoliv a sam.

Proc prave Jezis?

Zalibila se mne jeho filozofie jak mame zit kdyz jsem byl male dite. Promlouval mi primo do srdce.
[/quote]

no vidis a nekdo nevi ani jak se ta svatba vlastne pise :))
Se sexem až do svadby vydrží kdekdo zainteresovaný v IT. Pokud teda k nějaké svadbě vůbec někdy dojde a pokud se nepočítá masturbace, popř. matračky :-) Odmítání vojenské přísahy nepatří do doby profesionální armády, takže v dnešních dnech neaktuální.

Malé dítě zpravidla nemá soudnost.
[/quote]

radek

« Odpověď #227 kdy: 02. 12. 2012, 13:21:12 »
ehm, do tretice vseho dobreho....

ABC

« Odpověď #228 kdy: 02. 12. 2012, 13:30:58 »
ehm, do tretice vseho dobreho....

Pokud bych byl hnidopich, napsal bych Vám, že ani neumíte používat citace.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #229 kdy: 02. 12. 2012, 14:42:08 »

A proc bych to, proboha, delal? Krestani asi ziji v predstave, ze ateiste pachaji denne sexualni orgie jiz od utleho veku nebo co. Ja se sexem do svatby nevydrzim, protoze se zenit nehodlam. Jeste aby mi stat, potazmo nejaka uchylna pedofilni cirkev, kecali do toho, s kym ziju. Krome toho si krestani svym asketickym postojem zadelavaji na budouci problemy, az po svatbe zjisti, ze si sexualne vubec nevyhovuji a co buh spojil, clovek nerozpoji.

K odmitani slozeni prisahy a dalsich vojenskych opicaren nemusi clovek byt krestan. Davy odmitacu byli i jinych nabozenstvi ci ateiste. Nema to nic do cineni s nabozenstvim, ale s moralnim postojem, ktery vam nabozenstvi neda. BTW, Hitler byl take krestan. Jako ultrapravicak byl podporovan cirkvi az do sameho Vatikanu. Cirkev, az na par vyjimek, nikdy nevystoupila proti tomu, co Hitler delal. Ta sama cirkev pak lifrovala nacisticke valecne zlocince do Jizni Ameriky, kde vetsina z nich spokojene dozila. Akorat chudak Mengele se nam nejak utopil pri plavani, ale to az na stara kolena.

Citace
Proc prave Jezis?

Tady mate neco o te krestanske filosofii: George Carlin o deseti prikazanich: https://www.youtube.com/watch?v=OpL2m6XJhQw . Doporucuji. Carlin rozhodne nebyl blbec.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #230 kdy: 02. 12. 2012, 14:44:52 »
Lenine, ty žiješ podľa biblie a prinieslo ti to úspech, OK. Ale ako si vysvetľuješ, že na svete je kopa hajzlov, ktorí sú bez viery, bez Boha, bez súcitu a tiež sú uspešní? Prečo aj im dopraje Boh to, čo tebe a ešte viac?

Copak to. Ale jak vysvetlit, ze je na svete tolik tech, kteri se ohaneji nejakym bohem a mozna v nej i veri a jsou to bezcitne, dokonale podle vseho schopne svine.

KapitánRUM

« Odpověď #231 kdy: 02. 12. 2012, 15:05:31 »
Já myslím, že církev je dobrá.

No uznejte, co z ní líp: "Půjdeme tam je zabíjet, znásilňovat, zotročovat a okrádat protože nás to baví!" nebo "Bůh žádá, abychom je osvobodili od útlaku a tyranie! Přineseme jim svobodu a slovo boží?"

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #232 kdy: 02. 12. 2012, 15:28:48 »
Já myslím, že církev je dobrá.

Ano, cirkev je dobra....  V propagande.

ABC

« Odpověď #233 kdy: 02. 12. 2012, 16:03:43 »
Z odříkaného chleba největší krajíc.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #234 kdy: 02. 12. 2012, 16:47:15 »
Z odříkaného chleba největší krajíc.

Ja mam silnou vuli a dokazu si v zivote ledacos odeprit. Naprikld nabozenstvi.

poiu

« Odpověď #235 kdy: 02. 12. 2012, 18:01:13 »
Krome toho si krestani svym asketickym postojem zadelavaji na budouci problemy, az po svatbe zjisti, ze si sexualne vubec nevyhovuji a co buh spojil, clovek nerozpoji.
A ako by si mohli nevyhovovat? To je podla mna ako pri konektoroch - M a F rovnakeho typu (ludia) idu vzdy spojit. A Cirkev nedovoluje ine manzelstva ako M a F.
Dalej krestanom ma ist o toho druheho a nie o seba, preto by pre nich nemalo byt problem dohodnut sa aj na dalsich poziadavkach.

BTW, Hitler byl take krestan.
Mne staci jeho citat na to, aby som vedel, ze to tak naozaj nebolo (ak sa nepocita, aj vacsina v pokrstenych v CR za veriacich).

Citace: Adolf Hitler
The deliberate lie in the matter of religion was introduced into the world by Christianity.
Citace: Adolf Hitler
... Christianity is an invention of sick brains: ...

Jako ultrapravicak byl podporovan cirkvi az do sameho Vatikanu.
Tak to urcite preto bola vydana encyklika "Mit brennender Sorge", ktora bola precitana v kostoloch a postavila sa aj proti rasizmu a skryte aj proti Hitlerovi. Rasizmus bol odsudeny aj v encyklike "Summi Pontificatus", ktoru nemecky velvyslanec nazval aj priamym utokom proti Tretej risi. Tak by som si ja podporu nepredstavoval. Kedze vo Vatikane naviac silne hrozilo, ze im tam napochoduju Nemci, tak su podla mna reakcie primerane.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #236 kdy: 02. 12. 2012, 19:16:00 »
A ako by si mohli nevyhovovat? To je podla mna ako pri konektoroch - M a F rovnakeho typu (ludia) idu vzdy spojit. A Cirkev nedovoluje ine manzelstva ako M a F.
Dalej krestanom ma ist o toho druheho a nie o seba, preto by pre nich nemalo byt problem dohodnut sa aj na dalsich poziadavkach.

K sexualnimu souladu je potreba ponekud vice, nez kompatibilita konektoru. To, ze se krestane dohodnou na nejakych pozadavcich, neznamena, ze vznikl sexualni soulad.

Citace
Jako ultrapravicak byl podporovan cirkvi az do sameho Vatikanu.
Tak to urcite preto bola vydana encyklika "Mit brennender Sorge", ktora bola precitana v kostoloch a postavila sa aj proti rasizmu a skryte aj proti Hitlerovi. Rasizmus bol odsudeny aj v encyklike "Summi Pontificatus", ktoru nemecky velvyslanec nazval aj priamym utokom proti Tretej risi. Tak by som si ja podporu nepredstavoval. Kedze vo Vatikane naviac silne hrozilo, ze im tam napochoduju Nemci, tak su podla mna reakcie primerane.

Tou dobou ovsem Vatikan a Reich meli davno podepsany Concordat, jehoz vysledkem byla podpora Hitlera nemeckou cirkvi. Cirkvi take dost vyhovovalo, ze Reich je proti komunismu. Paradoxne druha svetova valka k rozsireni komunismu prispela, takze Vatikan vsadil na spatneho kone.

ABC

« Odpověď #237 kdy: 02. 12. 2012, 21:00:50 »
Jsem zvědav, zdali Lenin zvolí opět vyčkávací taktiku, aby nemusel reagovat to, co se mu nehodí do krámu.

poiu

« Odpověď #238 kdy: 02. 12. 2012, 21:40:26 »
K sexualnimu souladu je potreba ponekud vice, nez kompatibilita konektoru. To, ze se krestane dohodnou na nejakych pozadavcich, neznamena, ze vznikl sexualni soulad.
Myslim si, ze ak jeden chce pre druheho len to najlepsie a druhy pre prveho len to najlepsie, tak nebude problem ani so zosuladenim toho "najlepsieho".

Tou dobou ovsem Vatikan a Reich meli davno podepsany Concordat, jehoz vysledkem byla podpora Hitlera nemeckou cirkvi. Cirkvi take dost vyhovovalo, ze Reich je proti komunismu. Paradoxne druha svetova valka k rozsireni komunismu prispela, takze Vatikan vsadil na spatneho kone.
Konkordat, ktory Hitler kludne porusoval a to vyvolavalo nevolu nemeckych biskupov. Naozaj ukazkove spoluzitie. Ak biskupi este pred vznikom konkordatu varovali pred nebezpecenstvami spojenymi s Hitlerom a potom von Preysing a Frings upozornovali na genocidu, tak asi neboli velki podporovatelia Hitlera ohladom zabijania Zidov. Encykliky toto este zopakovali od nejakej vyssej moci.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #239 kdy: 02. 12. 2012, 23:10:37 »
Myslim si, ze ak jeden chce pre druheho len to najlepsie a druhy pre prveho len to najlepsie, tak nebude problem ani so zosuladenim toho "najlepsieho".

Ale blbost. Z jedne presexualizovane osoby + jedne (temer) asexualni osoby se tezko dohodou stane prumerne sexualizovany par. Povede to k frustraci a konfliktum, kdy jeden bude nucen do sexu a druhy stejne nedostane, co potrebuje nebo k tomu, ze jeden zahyba a druhy si doma kouse nehty.

Citace
Konkordat, ktory Hitler kludne porusoval a to vyvolavalo nevolu nemeckych biskupov. Naozaj ukazkove spoluzitie. Ak biskupi este pred vznikom konkordatu varovali pred nebezpecenstvami spojenymi s Hitlerom a potom von Preysing a Frings upozornovali na genocidu, tak asi neboli velki podporovatelia Hitlera ohladom zabijania Zidov. Encykliky toto este zopakovali od nejakej vyssej moci.

Je uplne jedno, jakou pozici k tomu posleze zaujal Reich. Bavime se o podpore Hitlera z Vatikanu a te se mu z pocatku dostalo a dost mozna mu to i usnadnilo uchopeni moci.