Zamrznutí VirtualBoxu po hibernaci

Zamrznutí VirtualBoxu po hibernaci
« kdy: 19. 10. 2012, 14:46:46 »
FUnguje niekomu po prebudeni z hibernacie system vo virtualboxe? Mne vo virtualboxe bezi windows xp, po prebudeni zo spanku je uplne nefukcny. Pomoze jedine restart virtualneho systemu....
Distribucia archlinux.
Dakujem
« Poslední změna: 19. 10. 2012, 15:54:14 od Petr Krčmář »

Zopper

• 920
    • Zobrazit profil
Re:Zamrznutí VirtualBoxu po hibernaci
« Odpověď #1 kdy: 19. 10. 2012, 16:58:04 »
Hmmm, jak přesně to myslíš?
1) máš puštěný systém ve virtualboxu, hostující systém hibernuješ, po probuzení hostujícího systému ten virtualizovany nefunguje
2) máš puštěný systém ve virtualboxu, hostující systém hibernuješ, po probuzení hostujícího systému ten hostující nefunguje, dokud nějak nezabiješ virtualbox
3) máš puštěný systém ve virtualboxu, hibernuješ tento virtualizovaný systém a ten pak po probuzení nefunguje (hostující systém celou dobu běžel)
4) nějaká kombinace výše uvedeného
5) ještě něco úplně jiného

« Odpověď #2 kdy: 20. 10. 2012, 01:03:57 »
na notebooku je archlinux, v archlinuxe je nainstalovany virtualbox, cez virtualbox je nainstalovany windows xp. Pracujem v archlinuxe, vo virtualboxe mam pusteny lingea lexicon..., hibernujem archlinux...po prebudeni vsetko v archlinuxe bezi, windows xp nereaguje je zamrznute...pomoze len restart vo virtualboxe....

Jméno

« Odpověď #3 kdy: 20. 10. 2012, 09:56:48 »
Povypínej reakce na suspend/hibernaci ve WinXP. Mám taky Arch a XP mi fungují ve VirtualBoxu spolehlivě.

Zopper

• 920
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 20. 10. 2012, 10:21:42 »
Pokud si matně pamatuju, tak tohle se mi nestalo, i když jsem hibernoval s běžícím vboxem. Máš tam nainstalované přídavky pro hosta? jestli ne, tak bych je tam přidal, ale jinak mě nenapadá, co s tím - leda předtím zkusit ten virtualizovaný systém pozastavit, případně přímo uložit jeho stav.