Ahoj. Práve som objavil jednu zaujímavú vlastnosť môjho problému. Doplním, že dnes som kompletne preinštaloval OpenSuSe 12.2 priamo z naformátovaného USB na čisto nový HDD. Nerobil som žiadny update, lebo hneď po skončení inštalácie sa po nabútovaní objaví namiesto Login obrazovky tá rozsypaná obrazovka. Zaujímavé je, že predtým sa mi to stalo až po prvom reštarte.
To na čo som prišiel je, že v tej rozsypanej verzií sú akoby kusy screenshotov z operačného systému, ktorý som používal pred reštartom. Mám tam Fedoru a Windows a ak som predtým browsoval na Firefoxe a potom reštartoval PC a nabootoval Opensuse tak tam sú normálne kusy z Firefoxu vo Windowse!
Nie som si istý, že je zlý HW, lebo Fedora aj Windows a Ubuntu mi už idú normálne. Tie problémy čo som spomínal boli väčšinou vyriešené s upgradom biosu a menil som aj RAMku za novú. Celkovo mi ale táto doska nepripadá veľmi vyladená. Napríklad pri pokuse o kontrolu inštalačného média na USB mi to zamrzlo. Ťažko povedať či je to chyba dosky. Budem to monitorovať.