Dohledano v diskusi:
19.9. 15:13 poky74
Re: Komunitní akce - trestní oznámení
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Nebýt kolegy tak si toho ani nevšimnu, pro informaci - já jsem iniciátor komunitní akce. Abych uvedl věci na pravou míru, ne že by to asi někoho přesvědčilo, ale než se tu rozběhnou nějaké hanící diskuse.
Opravdu jsem měl těžkou dopravní nehodu a opravdu jsem byl dlouho v nemocnici, kdyby to někoho zajímalo tak jsem v pořádku. Jako všechny ostatní komunitní akce i tato bude řádně dokončena a zboží odesláno, ovšem uznávám že hodně po slíbeném termínu, ač je to asi všem jedno, tak doba dodání garantovaná nebyla a pokud vím tak nějaké zásilky již byly odeslány (bratrancem, ne bratrem).
Ve svém bydlišti se nepohybuji, momentálně se zotavuji a ač uznávám že je to nezodpovědné tak na akci jsem neměl ani pomyšlení, nicméně hodlám v nich pokračovat i do budoucna. V bydlišti se ještě nějaký čas pohybovat nebudu a s akcí momentálně nemám možnost nějak hnout, ale zavazuji se že bude korektně dokončena jako vždycky předtím.
K internetu se moc nedostanu a psát na mail je zhola zbytečné (nemám klíče), tak kdyby to šlo tak shromaždoǚat dotazy atp. tady, jak to bude možný tak je vyřídím.
Díky, s omluvou Filip