Vhodný e-shop pro prodej audio/video

Vhodný e-shop pro prodej audio/video
« kdy: 18. 09. 2012, 13:30:47 »
Zdravim,

Mel by nekdo doporuceni jak resit eshop na projdej audio/video obsahu? Myslim nejake nejlepe open source reseni? Vim ze OS obchodu existuje spousta, ale prodej audio/video je predpokladam docela odlisny.

Model bych predpokladal standarni - tzn. misto obrazku zbozi je verejne dostupna ukazka zdarma, a po zaplaceni by zakaznik dostal odkaz na stazeni souboru(neba balicku s vsemy objednanymi soubory)

Nebo co soudite o variante zasilat objednavky, klasicky na pevnem nosici? (samozrejme v priade ze je pocitano s prodejem v radu 10ky objednavek mesicne?

Diky
T.
« Poslední změna: 18. 09. 2012, 21:23:22 od Petr Krčmář »

Re:Eshop - prodej audio/video
« Odpověď #1 kdy: 18. 09. 2012, 13:58:04 »
To mne zajímá, jak se člověk dostane k autorským právům k něčemu zajímavému (=prodatelnému)?

« Odpověď #2 kdy: 18. 09. 2012, 15:10:03 »
To mne zajímá, jak se člověk dostane k autorským právům k něčemu zajímavému (=prodatelnému)?

Kdybys Havrane radej poradi ;-) No jen pro tvoji informaci - znamej pusobi jako publicista, nakladadel, autor, vydavatel apod. No a proste ma uz spoustu materialu ;-)

« Odpověď #3 kdy: 18. 09. 2012, 16:06:12 »

Kdybys Havrane radej poradi ;-) No jen pro tvoji informaci - znamej pusobi jako publicista, nakladadel, autor, vydavatel apod. No a proste ma uz spoustu materialu ;-)
;D
Věř tomu, že kdybych věděl, tak bych Ti i poradil.
Ale třeba se tu najde někdo, kdo ví a ochotně poradí ...

bydga

« Odpověď #4 kdy: 18. 09. 2012, 16:57:15 »
Několik webů včetně eshopu jsem postavil na drupalu + modul ubercart (http://drupal.org/project/ubercart). Na standardní a ne drahej eshop imho lepší volba než to psát from scratch/nette.. ten modul má i možnost file downloads, což je asi to co potřebuješ. Ale už jsem s drupalem skoro 2 roky nedělal (naposled verze 6), možná se toho hodně změnilo. Koukám třeba, že je ještě jinej eshop modul http://drupal.org/project/ecommerce.

Sice ti bude trvat pár dní než se s nějakým takovým FW (ať už drupal nebo něco jiného sžiješ), ale určitě je to rozumná cesta.

KapitánRUMFree

« Odpověď #5 kdy: 18. 09. 2012, 18:00:03 »
Na tohle je dobré Magento, má to plnou podporu virtuálních produktů i download-able produktů a jeden shop s e-bookama jsem stavěl.

johnyBeGood

« Odpověď #6 kdy: 18. 09. 2012, 18:12:22 »
Nasazoval jsem prestashop i drupal+ubercart a kdybych to mel delat znova, volim jednoznacne drupal. Konkretne drupal 7 + commerce modul.

Re:Vhodný e-shop pro prodej audio/video
« Odpověď #7 kdy: 18. 09. 2012, 21:40:47 »
Diky za vstupy. Drupal lehce obcas nekde nahodim, ale nebyl jsem si jisty zda pomoci dostupnych modulu, at uz ubercart nebo ecommerce pujde udelat ten eshop s "Downloadable" produktama.

Omrknu blizsi moznosti.

German Titov

Re:Vhodný e-shop pro prodej audio/video
« Odpověď #8 kdy: 15. 10. 2012, 12:05:29 »
johnyBeGood a KapitáneRUMFree prosím ozvěte se mi, měl bych pro Vás práci Díky german(zavináč)germantitov.cz