IPTV poskytovatel pro menší síť

faha42

IPTV poskytovatel pro menší síť
« kdy: 08. 09. 2012, 15:24:34 »
Dobrý den,

pro menší síť hledám IPTV poskytovatele za rozumné peníze, cílem je v první fázi rozběhnout testovací provoz, představa je mít možnost přijmout IPTV stream od poskytovatele na svůj server a dále si po vlastní trase zajistit distribuci ke klientům, ne celé sít je připravena na multicast.

Trochu jsem pátral po českém internetu a bohužel jsem nenašel nic smysluplného, dokázal by někdo dat tip, existuji u nás přeci IPTV poskytovatelé ve smyslu že poskytují službu pro další ISP a nikoliv jen koncovým klientům?

Díky FAHA

host

Re:IPTV poskytovatel pro menší síť
« Odpověď #1 kdy: 08. 09. 2012, 23:27:09 »

dvop

« Odpověď #2 kdy: 09. 09. 2012, 17:35:02 »
já vím o www.prozeta.cz a www.hdsignal.cz
Koketoval jsem s myšlenkou to nasadit. Ale byla by to zbytečná práce. A myslím, že si to skoro nikdo nekoupí - za ty ceny... DVB-T stačí bohatě a případně Skylink. Obojí "zdarma" a stabilní :-)

Trident

« Odpověď #3 kdy: 11. 09. 2012, 11:19:28 »
Dobrý den,

pro menší síť hledám IPTV poskytovatele za rozumné peníze, cílem je v první fázi rozběhnout testovací provoz, představa je mít možnost přijmout IPTV stream od poskytovatele na svůj server a dále si po vlastní trase zajistit distribuci ke klientům, ne celé sít je připravena na multicast.

Trochu jsem pátral po českém internetu a bohužel jsem nenašel nic smysluplného, dokázal by někdo dat tip, existuji u nás přeci IPTV poskytovatelé ve smyslu že poskytují službu pro další ISP a nikoliv jen koncovým klientům?

Díky FAHA
Neco takoveho nabizela sveho casu Sloane(nyni UPC),O2 a tusim ze i CRa. Trasu do jejich PoPu si ovsem musis vybudovat sam. A tady uz zalezi jestli se ti to vyplati. Nezapomen ze tok vsech programu dohromady nebo aspon tech nejzadanejsich je uz docela velky. Pokud neni mozna optika tak mikrovlne spoje budou drahe(lec stale vyhodnejsi zaplatit par milionu, nez tahnout pres mesto optiku). Pokud to mas treba k jejich bodu daleko, tak chvilce pocitani muzes dojit k tomu, ze se ti nakonec vyplati vybudovat si vlastni kompletni IPTV headend.

« Odpověď #4 kdy: 11. 09. 2012, 12:47:13 »
Myslím, že něco takového nabízí firma Self Servis:
http://www.czechbone.net/iptv/IPTV

Aspoň můj triple play provider od nich IPTV zřejmě odebírá, soudě podle multicastových adres, náležících právě pro AS společnosti Self Servis.