Myslím, že to minulosti rozhodně nepatří, ale kdybych chtěl NB na chatu, kde bych ho používal 3 hodiny týdně, tak bych s ním byl určo spokojenej. I Acer si najde svoje spokojené uživatele z řad důchodců. Ostatně se mi stále a znova potvrzuje, že Acer/MSI je výborná značka pro důchodce, ti jsou rádi, že ušetří pár kaček a pak je stejně jedno, na co se jim práší.
Ale pro někoho mladýho, kdo bude NB využívat aktivně, tak pro toho bych Acer/MSI nikdy (pokud bych se mu nechtěl pomstít) nedoporučil.
Ostatně všechno si najde svého kupce, řada lidí opravdu nepotřebuje žádnou spolehlivost, kvalitní provedení a alespoň přibližnou "fortelnost".
Jinak v poslední době začínám nadávat na HP, harddisky začali strkat hluboko dovnitř, takže se k nim dostanete jen po celkové rozborce (oddělat zadní kryt, klávesnici, přední kryt a až pak jste u disku - cca 20 šroubků). Jak je NB v záruce, tak se v žádném případě do vyndavání HD nepouštím a můžu říct, že to je pěkně k vzteku, posílat do servisu svůj notebook i s diskem!! Nedávno nějaká paní prosila, abych jí ho vyndal, já prej proč, nakonec přiznala, že jí manžel jen tak zesrandy fotil a uložili si to právě do toho NB. Řekl jsem, že když to rozeberu, asi přijde o záruku, ale že má pravdu, že známej dělá v HP a že opravdu nemůže věřit tomu, že v tom nebudou čmuchat......
Nakonec jsem se skřípěním zubů NB opatrně rozdělal, disk překopíroval, bezpečně smazal a až pak šel NB do servisu.
Hnus největší velebnosti, ani rozdělat a vyčistit chlazení v těch novejch modelech nejde.