Ten flash nemrzne, ide úplne ok, len command top vypisuje čo som spomenul, on len na dajme tomu 2-3s pozastavi prehrávanie, keď skratkou CTRL+T otvorím príliš veľa tabov, ja tak vyhľadávam, najprv si naklikám odkazy a potom ich prechádzam. Ja tomu top ani nechápem ako som spomenul prečo v hornom menu ukazuje 30-50us,a medzi aplikáciami napr 2x chromium so súčtom záťaže procesora cez 100%. Ono to celkovo ako keby dosť skákalo, napr. teraz to ukazuje tak 30% na chromium a drží si to aspoň neskáče tak moc, mám zapnutý ventilátor a otvorené balkonove dvere a otvorenú skrinku, možno sa prehrieva moc. Logy dám, ale naj keď ma nasmerujete lebo nemám šajnu aký log mám dať, celý dsmeg? Iceweasel to isté, teraz skúšam, ale terza drží u webbrowsera 30% CPU keď sa video začne prehrávať a ustáli sa. Asi to je ok, len som čakal, že to bude mať menšiu záťaž jedno videjko na linuxe, ale flash je asi svinstvo. Musím si to viac všímať, lebo to často nemalo stabilnú záťaž na procesor, teraz sa drží okolo 30%.