Ecplipse a podpora dalších jazyků

ennyque

Ecplipse a podpora dalších jazyků
« kdy: 03. 08. 2012, 14:45:41 »
Dobrý den,
snažím se válčit s instalací Eclipse na CentOS 6.3 za účelem programování v C++ pod gui. A potřeboval bych pomoci tak trochu s vysvětlením filozofie eclipse. Již při instalaci samotného systému jsem si vybral, že instalace bude určena pro vývoj, takže eclipse se mi zatrhlo samo, k tomu jsem si ručně zaškrtl eclipse cdt sdk. Po instalaci je ale v systému eclipse (helios) pouze s podporou javy. Dal jsem tedy doinstalovat cdt sdk, který se tvářil jako nenainstalovaný. V IDE mi ale žádná podpora pro cpp nepřibyla. Přitom, když jsem na předchozí verzi systému instaloval eclipse (juno) cdt, tak tam zmíněná podpora byla.

Nevíte, prosím, co se přesně stalo, jak je to s integrováním doplňků, nebo nerozumím správně filozofii produktu?
Děkuji
Honza
« Poslední změna: 03. 08. 2012, 14:58:11 od Petr Krčmář »

YF

Re:Ecplipse a podpora dalších jazyků
« Odpověď #1 kdy: 03. 08. 2012, 22:10:24 »
filozofie je ovladnout svet skrze silene uzivatele!

« Odpověď #2 kdy: 03. 08. 2012, 22:14:04 »
filozofie je ovladnout svet skrze silene uzivatele!

Konečně vím, proč na Novinkách funguje diskuze!

Nebylo zadáno jméno

« Odpověď #3 kdy: 04. 08. 2012, 00:20:02 »
Zakladni chyba je instalovat eclipse z repa. Stahni to z eclipse.org a pluginy se do eclipse instaluji z Help -> Install new software. Na repo je v tomto pripade lepsi zapomenout, protoze Eclipse samo o sobe obsahuje chytreho spravce pluginu vcetne automatickych aktualizaci.

« Odpověď #4 kdy: 04. 08. 2012, 07:48:19 »
Tady máš seznam hotových balíků a ke každému je možné dosintsalovat potřebné pluginy, jak to psal kolega před mnou: http://eclipse.org/downloads/