Streaming videa cez webbrowser

Laci

Streaming videa cez webbrowser
« kdy: 03. 08. 2012, 00:48:01 »
Mám problém s rozbehnutím tejto webky: http://www.youfreetv.net. jedná sa o dobrý server na nemecké TV, kde sa snažím zlepšovať svoju nemčinu. Rád by osm to rozbehol pod GNU/Linux na WIn pohodička, ale tu mi to v Konquerori nič nezobrazí len bielu plochu a v Chromium to isté. Používam KDE a Debian, je potrebné nainšt nejaké packages, alebo to vôbec nepôjde lebo to je postavené na nejakom inside web playeri z win platformy? Poprípade cez wine? Našiel som program TubeMaster++, ale neviem či to vyrieši môj problém.

kei.101

Re:Streaming videa cez webbrowser
« Odpověď #1 kdy: 03. 08. 2012, 10:14:17 »
Mě to ve firefoxu jede jako normální flashové video. Nainstalujte flash. A případně jiný prohlížeč..

Laci

Re:Streaming videa cez webbrowser
« Odpověď #2 kdy: 09. 08. 2012, 21:36:52 »
Jo frčí to, mne bolo divné len to, že youtube mi tuším išlo ale stream nie, flash plugin som samo nainšt. nemal, zabudol som na to, myslel som, že keď ide youtube, tak tam je automaticky nainšt. pri inšt. distra (chrome má sovj interný, ale na stream asi nestačil), teraz to však prerástlo to problému, že chromium mi youtubko flash niekedy zblbne, rozbiju sa tam nejaké čiary, kocečky...ale to bude asi problém toho browseru, možno ho vymením.