Doporučte e-mail servis

Redi

Doporučte e-mail servis
« kdy: 25. 07. 2012, 20:09:16 »
Už nějakou dobu máme jako firma maily u Czechia, ale po dnešní zkušenosti a vůbec po předchozím měsíci by jsme rádi změnili poskytovatele. Samotnému se mi moc líbí přístup, funkce a hlavně zabezpečení Lavabit. Existuje u nás nějaká podobná alternativa? Tzn. poskytovatel co za rozumnou cenu umožní plně zabezpečený přístup s certifikáty, víc než 256MB storage, přílohy větší než 10MB a jeho servery jedou na dobře zabezpečeném distru?
O vlastní server se mi moc starat nechce a svěřovat svoje pracovní informace Google taky ne.
« Poslední změna: 30. 07. 2012, 16:05:05 od Petr Krčmář »

Re:Email servis
« Odpověď #1 kdy: 25. 07. 2012, 22:05:41 »
Jak velka firma to je? Nevyplati se zprovoznit vlastni server a spravu outsourcovat? (zvlast kdyz teda da duvernost je tak dulezita)

Redi

« Odpověď #2 kdy: 25. 07. 2012, 22:30:04 »
Jde o cca. 10 adres. Nevim jestli by se vyplatil vlastní server, zvlášť když už jsme teď investovali do NAS. Přeci jenom cena HW + nutnost to spravovat bude větší než těch pár stovek ročně.

« Odpověď #3 kdy: 25. 07. 2012, 22:59:33 »
Jde o cca. 10 adres. Nevim jestli by se vyplatil vlastní server
Pro deset uzivatelu ne :) Ledaze byste k tomu chteli prihodit nejaky jiny sluzby, ktery se vam nechce provozovat (interni wiki, git, sambu, ...)

« Odpověď #4 kdy: 26. 07. 2012, 09:05:43 »
Ahoj,

napíšte mi PM alebo na brano@mxhosting.eu a Vaše požiadavky na emailové služby môžeme prebrať. Prípadne môžete nahliadnuť na mxhosting.eu.

« Odpověď #5 kdy: 26. 07. 2012, 09:15:46 »
jj, google netouzi po nicem jinem nez aby si jejich manici na podpore a v serverovne cetli vase data... ale tak je to vase volba.
Děkuji za možnost editace příspěvku.

Peter

« Odpověď #6 kdy: 26. 07. 2012, 10:18:08 »
@to_je_jedno, technici asi nie, ale ich Business Intelligence moduly áno.

Redi

« Odpověď #7 kdy: 26. 07. 2012, 12:13:35 »
jj, google netouzi po nicem jinem nez aby si jejich manici na podpore a v serverovne cetli vase data... ale tak je to vase volba.
Ano, protože v Googlu všechno dělají admini a vůbec nepoužívají roboty... Promiňte že mám rád soukromý...

andro

« Odpověď #8 kdy: 26. 07. 2012, 12:34:04 »
Ano, protože v Googlu všechno dělají admini a vůbec nepoužívají roboty... Promiňte že mám rád soukromý...
To ze nejsi paranoidni jeste neznamena, ze po tobe nejdou.

Oni ty admini mimo Google jsou z lepsiho testa a ty emaily zasadne nectou  8)  ::)

Redi

« Odpověď #9 kdy: 26. 07. 2012, 13:02:58 »

Oni ty admini mimo Google jsou z lepsiho testa a ty emaily zasadne nectou  8)  ::)
Hmm, kolik normálních poskytovatelů mailů má na serverech spuštěný roboty co prolejzaj každej mail co přijde do tvojí schránky?

Apropo, mohli by jsme utnout tenhle offtopic? 

andro

« Odpověď #10 kdy: 26. 07. 2012, 14:39:35 »

Hmm, kolik normálních poskytovatelů mailů má na serverech spuštěný roboty co prolejzaj každej mail co přijde do tvojí schránky?

Apropo, mohli by jsme utnout tenhle offtopic?

Kvuli spamu vsechny...

« Odpověď #11 kdy: 26. 07. 2012, 15:02:50 »
Ak bol za spam považovaný môj príspevok tak sa ospravedlňujem, bola to ale priama reakcia na otázku autora.

« Odpověď #12 kdy: 26. 07. 2012, 16:57:29 »
takze mas vsechny emaily ktery prijimas a posilas totalne zasifrovany a klic posilas vytisteny na papire postou do vlastnich rukou? protoze pokud ne tak to soukromÝ je jen falesna iluze, nic vic. ale souhlasim, stop ot, je to marny, je to marny, je to marny.
Děkuji za možnost editace příspěvku.

Redi

« Odpověď #13 kdy: 26. 07. 2012, 17:49:12 »
takze mas vsechny emaily ktery prijimas a posilas totalne zasifrovany a klic posilas vytisteny na papire postou do vlastnich rukou? protoze pokud ne tak to soukromÝ je jen falesna iluze, nic vic. ale souhlasim, stop ot, je to marny, je to marny, je to marny.
Samozřejmě, že všechno jde rozšifrovat, ale nerad prostě usnadňuju komukoliv práci tím, že budu posílat věci bez jakéhokoliv zašifrování, nebo tím, že budu moc liný a nepoužiju HTTPSeverywhere atd.
Ak bol za spam považovaný môj príspevok tak sa ospravedlňujem, bola to ale priama reakcia na otázku autora.
Již jsem Vám poslal mail.

Anonymous

« Odpověď #14 kdy: 27. 07. 2012, 02:07:52 »