No, je tam jenom zdroj a deska. Ja jsem to tam nemontoval, ted jsem se podival dovnitr a je tam hromada kabelu ze zdroje, ktere jsou prilepene na zdroji a desce zaroven. Muze to byt ono? Pomuze mi pro snizeni teploty, kdyz ty kabely nejak odstranim? Jsou svazane do jednoho velkeho klubka a vedou jen dva k desce (4pin a 24pin). Hm, a vsiml jsem si, ze takovy ten plastovy dratek, kterym je svazane to klubko, leze do vetracku zdroje. Dal jsem ho drevenou spejli pri vypnutem serveru pryc, ted se dotyka chladice na zakladni desce (to je pasivni chladic).
Takze... vetracek je tam jeden, a to na zdroji. Prepojit ho nemuzu.
Na zdroji jsem ruku udrzel (z vnejsi strany), bylo to presne na hranici, ze jsem jeste necitil bolest, jenom jsem citil hodne tepla.
Pomuze mi, kdyz zkusim nejak dat pryc ten svazek kabelu? Pripadne to zkusim zase zapnout a podivat se do BIOSu, jestli se treba vetracek netocil kvuli tomu dratku. A dam tam ruku, jestli citim nejaky cirkulujici vzduch. Ono je to mozna softwarove, ze se vetracek sam o sobe toci strasne pomalu a deska si mysli, ze je vypnuty.
Jo a i po 45 minutach, co je to vypnute, je zdroj porad teply na dotek. Ikdyz je to poznat uz jen malinko od bezne teploty.
-----
Ja nevim, jake to bude s hlukem serveru, kdyz tam dam dalsi vetrak. A taky se na jeho zapojovani necitim. A navic zadny nemam, leda ze bych jeden vyrval z desktopu (kde je nezapojeny, nevyuzity).